Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Teaser Junior Suske en Wiske animatieserie

Gepubliceerd op maandag 23 december

Het Gentse bedrijf Grid Animation, dat zopas werd uitgeroepen tot ‘Europese animatie-producent van het jaar’, werkt aan een prestigieuze reeks rond Junior Suske en Wiske. Op basis van de boekjes waarin de jonge versies van Suske en Wiske de hoofdrol spelen, wordt een 52-delige reeks van telkens zeven minuten voorbereid. ‘Het worden kleine, afgeronde verhaaltjes in 3D CGI (met de computer gemaakte animatiebeelden). Maar we gaan verder dan de boekjes en voegen zelf verhaallijnen toe, zegt Mark Mertens van Grid Animation.

De reeks mikt op een internationale verspreiding, maar zal ook in eigen land te zien zijn. Daarvoor zijn er al contacten gelegd met zowel de VRT als VTM. Op dit moment is alleen een trailer klaar (zie hieronder). Mark Mertens verwacht dat met de eigenlijke productie wordt gestart tegen midden 2015. Dan moet de financiering van dit dure project rond zijn.
 


CF2013 - S&W door animatieblog

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!