Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Tentoonstelling ter ere van 100 jaar Vandersteen

Gepubliceerd op donderdag 25 juli

Getekend reisverslag door Willy Vandersteen

‘Een lijn, een verhaal…’ de nieuwe tentoonstelling in het Kindermuseum
Het Kindermuseum toont het tekentalent van Willy Vandersteen en de wisselwerking met het werk van oudere en moderne kunstenaars. Elke middag (op werkdagen) van juli en augustus 2013 kan men de expo bezoeken.
In het eerste gedeelte worden werken en tekeningen uit de eerste helft van de vorige eeuw getoond. Deze werken hebben qua beeldtaal wel iets weg van strips.
Het tweede gedeelte van de expo bestaat uit 22 schetsen en ontwerpen van Willy Vandersteen. Ze illustreren dat hij voortdurend op zoek was naar nieuwe ideeën en personages en dat hij zich grondig documenteerde.
Dat Vandersteen ook een aantal hedendaagse kunstenaars heeft geïnspireerd, is te zien in het derde gedeelte van de expo.

Combi expo, museumparcours en stripterras
Men kan langskomen om de expo te bezoeken (€ 2 p.p. vanaf 15 jaar; < 15 jaar gratis) of men kan het programma VIVA VANDERSTEEN volgen. Dit omvat het museumparcours (start om 13u of 15u), het stripterras (tekenen, lezen, spelletjes spelen) en de expo. Tarief: € 5 per kind van 6 t/m 14 jaar; € 7 p.p. vanaf 15 jaar. Drankje inbegrepen. Tickets VIVA VANDERSTEEN via terranova2013.be of de dag zelf aan de kassa.

Praktische info
wanneer:  juli-augustus 2013, ma - vrij, 13-17 uur (niet op 15 augustus)
waar:  Provinciaal Suske en Wiske – Kindermuseum, Beauvoislaan 98, 2920 Kalmthout

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!