Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Tentoonstelling 'Willy Vandersteen, leeft' feestelijk geopend

Gepubliceerd op zondag 27 oktober

Vrijdagavond 25 oktober werd de tentoonstelling 'Willy Vandersteen, leeft!' feestelijk geopend. O.a. burgemeester Lukas Jacobs, oud-Standaard Uitgeverij directeur Manu van Treeck en organisator Jan Francken hielden een toespraak, en het geheel werd opgeluisterd door een muzikaal optreden van Klankman, onder leiding van scenarist Peter van Gucht.

De tentoonstelling is ondergebracht in het arboretum van Kalmthout. Het gaat om een bijzonder sfeervolle zaal, die goed gevuld is met mooie panelen (waarvan we er hieronder één mogen tonen), originele tekeningen, schetsen, aquarellen, beeldhouwwerkjes, reissouvenirs, bijzondere attributen en een filmzaaltje. In de filmzaal wordt een 40 minuten lange film getoond met daarin uniek beeldmateriaal van Vandersteen.

Elke bezoeker ontvangt een –in beperkte oplage- speciaal gemaakte kaart (A-5) ter gelegenheid van deze 100e verjaardag. Voor de leden van de fanclub is er korting op de toegangsprijs.

Naast de tentoonstelling is er tevens gelegenheid om de Arboretumtuin met schitterende herfstkleuren te bewonderen.  Voor de kinderen is er de ontdekkingstocht ‘Op zoek naar de Lambikelaar’. 

Tentoonstelling: Willy Vandersteen leeft!
Arboretum Kalmthout, Heuvel 2  2920 Kalmthout, tuin en Serrehuis
van 26 oktober tot en met. 3 november 2013
van maandag tot vrijdag van 12 tot 17.00 uur
weekend-en feestdagen : van 10 tot 17.00 uur

Inkom tentoonstelling en tuin:
volwassenen: 6,00 €
Kind < 12 jaar : gratis
65+ :   5,00 €
Jaarkaarthouders Toerisme Kalmthout en Arboretum Kalmthout: gratis
Leden Brabant Strip en Fameuze Fanclub : 4,00€
Info: info@vvvkalmthout.be
stripkalmthout@vvvkalmthout.be

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!