Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Twee edities van Amoras 4

Gepubliceerd op vrijdag 7 november

Van deel 4 van Amoras zijn twee verschillende edities in omloop. Op een daarvan staat de tekst: "De bestsellerserie van Suske en Wiske; 300.000 exemplaren verkocht!". Dit is geen drukfout maar een bewuste keuze van de uitgeverij. Zij wilden op deze manier duidelijk maken dat er een link is tussen Suske en Wiske en Amoras. Tenslotte is het succes van Amoras te danken aan het succes van Suske en Wiske! Uit onderzoek bleek dat het voor veel mensen niet duidelijk was dat Amoras over Suske en Wiske gaat. Bij de laatste covers stond dit niet vermeld.

De editie met tekst op de cover is dus geen misdruk en heeft een grote oplage, voornamelijk gericht op de Nederlandse markt!

Nieuws

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

 • Heruitgaven korte verhalen

  Vanaf maart zullen de eerste 10 delen verschijn...
  Lees meer...

 • Versus 124

  Christian Verhaeghe tekende speciaal voor de Fa...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!