Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Twee edities van Amoras 4

Gepubliceerd op vrijdag 7 november

Van deel 4 van Amoras zijn twee verschillende edities in omloop. Op een daarvan staat de tekst: "De bestsellerserie van Suske en Wiske; 300.000 exemplaren verkocht!". Dit is geen drukfout maar een bewuste keuze van de uitgeverij. Zij wilden op deze manier duidelijk maken dat er een link is tussen Suske en Wiske en Amoras. Tenslotte is het succes van Amoras te danken aan het succes van Suske en Wiske! Uit onderzoek bleek dat het voor veel mensen niet duidelijk was dat Amoras over Suske en Wiske gaat. Bij de laatste covers stond dit niet vermeld.

De editie met tekst op de cover is dus geen misdruk en heeft een grote oplage, voornamelijk gericht op de Nederlandse markt!

Nieuws

 • Een digitale strip voor het goede doel

  Strips lezen voor het goede doel? Het kan! YIEH...
  Lees meer...

 • Gepersonaliseerde albums bij YIEHA

  Vanaf 29 november kunnen via het online strippl...
  Lees meer...

 • Wilbert van der Steen wint Willy Vandersteenprijs 2017

  Op 23 november werd in het provinciaal Suske en...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!