Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

*UPDATE* Striproute count-down

Gepubliceerd op woensdag 16 januari

De website voor de striproute (http://www.striproute.be/) zal op 7 mei onthuld worden, het aftellen is letterlijk en figuurlijk begonnen. Op de website zal meer informatie gevonden kunnen worden over de fietsroute door de dorpen Brasschaat, Brecht, Kalmthout, Kapellen, Schoten, Wuustwezel en Zoersel. Elk dorp promoot zijn eigen stripfiguur, waarbij Kalmthout natuurlijk Suske en Wiske dorp is. Op 7 mei wordt de fietsroute voor het eerst gereden door de burgemeesters en stripauteurs.

Tot 7 mei zullen er nog een aantal zaken worden onthuld:

 • 23 februari: Onthulling stripdoek met Jeff Broeckx (tekenaar Klein Suske en Wiske) in de hoofdrol
 • 20 april: Onthulling van een Kiekeboe-beeld in Schoten
 • Stripmuur met de figuur Plunk in Kapellen
 • Een Eiland Amoras speeltuin in Kalmthout

Update: Op 20 maart zal in het Beukenhof te Kapellen de tweede persvoorstelling rond de striproute gepresenteerd worden. Hier zal de website, broodzak, bierviltjes en persmap voorgesteld worden.

Onderstaande flyer zal voor het eerst worden uitgedeeld (door Suske en Wiske zelf) op de Vakantiesalon te Antwerpen op 26 januari 2013.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!