Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Veiling SOS Kinderdorpen in Breda

Gepubliceerd op dinsdag 4 oktober

Tijdens het Stripfestival Breda wordt op zaterdag 15 oktober op het podium in de grote zaal de originele pagina's geveild van de zes Suske en Wiske-albums, getekend door Hanco Kolk, Gerard Leever, Gerben Valkema, Michiel de Jong, Romano Molenaar en Eric Heuvel.

Vijftig procent van de opbrengst van de drie uur durende veiling komt ten bate van SOS Kinderdorpen. Ook bij deze veiling krijgt men weer de kans om bij aankoop van een lot het luxe boek op groot formaat, met daarin alle zes verhalen, aan te schaffen. Oplage van het boek is 138 exemplaren en kost 250 euro.

Succes met bieden!

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!