Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Veilinglijsten Fameuze Fanclubdag 2012

Gepubliceerd op dinsdag 13 maart

De veilinglijsten zijn online gezet. Op onze speciale pagina over de fanclubdag zijn de veilinglijsten van de verzamelaarsveiling en de kinderveiling geplaatst.

Zoals elk jaar zijn beide veilingen weer voorzien van veel fraaie topstukken en leuke items voor kinderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van diverse dialectuitgaven, fraaie stickers of pantoffels van je favoriete striphelden?
Voor de verzamelaars zijn bijvoorbeeld de superzeldzame groot formaat uitgave van "Het geheim der gladiatoren", de unieke misdrukken van Shell-albums, twee zeldzame Vandersteen boekjes over een tentoonstelling en zijn verjaardag of de reuzetoren van Parastone interessante items.

Zeker de moeite waard om mee te maken op de fanclubdag. De veilingen vinden plaats in De bedrijfsschool van Het Spoorwegmuseum.

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!