Versus 122
 

Versus 122

Gepubliceerd op dinsdag 19 juni

Na Versus 121, die voor een groot deel in het teken stond van Rikki, brengt de redactie als tweede aflevering van 2018 weer een zeer gevarieerd nummer. 

De schets die op de cover te zien is werd door Luc Morjaeu getekend voor een heruitgave van "De sputterende spuiter" in de vernieuwde Rode reeks. Het album werd echter nooit gedrukt met deze hertekende plaat. 

Oplettende lezers zullen wellicht al eens hebben opgemerkt dat de post bij Suske en Wiske en hun vrienden door de jaren heen vaak door dezelfde bezorger wordt afgeleverd. De lange carrière van deze trouwe beambte wordt nader belicht in het eerste hoofdartikel.
Hoewel deze postbode onversaagd zijn werk blijft doen verschijnt zijn beeltenis, net als die van de hoofdpersonages, steeds minder vaak in de krant. In een artikel over de teloorgang van Suske en Wiske als krantenstrip wordt duidelijk dat het fenomeen vervolgstrips in de krant steeds meer terrein verliest.

De redactie van Versus sprak ook met Conz, scenarist van het tweede hommagealbum, getiteld "Boemerang" dat in november 2018 zal verschijnen.
De pagina;s uit het verhaal die bij dit interview werden afgedrukt waren al in primeur te zien op de Fandag die op 8 april in Nieuwegein werd gehouden.

De vaste rubrieken boordevol nieuwtjes en nadere informatie over Suske en Wiske completeren deze Versus, goed voor weer heel wat leesplezier.

Nieuws

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

 • Heruitgaven korte verhalen

  Vanaf maart zullen de eerste 10 delen verschijn...
  Lees meer...

 • Versus 124

  Christian Verhaeghe tekende speciaal voor de Fa...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!