Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Verzending ledenbeeldjes

Gepubliceerd op woensdag 30 november

Beste leden,
 
Zoals eerder aangegeven hebben wij de bezorging van de ledenbeeldjes voor 2011 uitbesteed aan een extern koeriersbedrijf. Door diverse oorzaken is nog niet ieder beeldje bezorgd hetgeen voor ons maar zeker ook voor die leden die dat betreft, een grote teleurstelling is. Wij hebben er daarom voor gekozen om Post NL de overige beeldjes te laten bezorgen vanaf 12 december 2011. Daartoe dienen we zelf de beeldjes te adresseren en van een pakketzegel te voorzien. In de week van 12 december 2011 moet u dus uw beeldje alsnog ontvangen, uiterlijk de week van 19 december 2011.

Heeft u echter dan nog steeds geen beeldje ontvangen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om een emailbericht te sturen naar noggeenledenbeeldje@hotmail.nl, met uw lidnummer, naam en volledige adres? Wij zullen dan het beeldje nazenden.

Voor dit rommelige en uiterst onprofessionele handelen bieden wij u onze welgemeende excuses aan.

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!