Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Verzending ledenbeeldjes

Gepubliceerd op woensdag 30 november

Beste leden,
 
Zoals eerder aangegeven hebben wij de bezorging van de ledenbeeldjes voor 2011 uitbesteed aan een extern koeriersbedrijf. Door diverse oorzaken is nog niet ieder beeldje bezorgd hetgeen voor ons maar zeker ook voor die leden die dat betreft, een grote teleurstelling is. Wij hebben er daarom voor gekozen om Post NL de overige beeldjes te laten bezorgen vanaf 12 december 2011. Daartoe dienen we zelf de beeldjes te adresseren en van een pakketzegel te voorzien. In de week van 12 december 2011 moet u dus uw beeldje alsnog ontvangen, uiterlijk de week van 19 december 2011.

Heeft u echter dan nog steeds geen beeldje ontvangen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om een emailbericht te sturen naar noggeenledenbeeldje@hotmail.nl, met uw lidnummer, naam en volledige adres? Wij zullen dan het beeldje nazenden.

Voor dit rommelige en uiterst onprofessionele handelen bieden wij u onze welgemeende excuses aan.

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!