Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Wilbert van der Steen wint Willy Vandersteenprijs 2017

Gepubliceerd op vrijdag 24 november

Op 23 november werd in het provinciaal Suske en Wiske-Kindermuseum in Kalmthout de jaarlijkse Willy Vandersteenprijs uitgereikt aan Wilbert van der Steen voor het album ZON. Deze prijs is een initiatief van Stripgids en Sabam for Culture en bekroont het beste Nederlandstalige album van het jaar. De jury bestond deze keer uit Helena Vandersteen (niet-stemgerechtigd voorzitter), Koen Clement (directeur Europalia), David Steenhuyse (hoofdredacteur Stripspeciaalzaak.be), Charel Cambré (tekenaar van de Amoras-strips), Seb van der Kaaden (uitgeverij Personalia) en Esther Wouda (scenarist/script consultant bij Gloworm Film).

Eerder dit jaar verscheen Wilberts Suske en Wiske-album De Charmante Chirurg exclusief bij De Fameuze Fanclub. Ben je lid van De Fameuze Fanclub en heb je dit album nog niet? Bestel 'm dan nu met ledenkorting in onze webshop. Ook leuk als cadeautje voor de feestdagen! Ben je nog geen lid? De Fameuze Fanclub is zaterdag 25 november aanwezig op het feest van het Suske en Wiske-Kindermuseum en zondag 26 november op de Gentse Stripbeurs. De Charmante Chirurg zal daar beschikbaar zijn!

Nieuws

 • Veiling Verraad op de Veluwe

  Op veilingsite Catawiki worden van 12 tot en me...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

 • Tante krijgt een zenuwtoeval

  Na het lezen van Versus 123 benieuwd geworden n...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!