Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Win tickets voor de premiere van De Musical

Gepubliceerd op vrijdag 9 oktober

Op 24 oktober gaat in Bergen op Zoom (NL) de musical De Circusbaron officieel in premiere! Het wordt een avontuurlijke familievoorstelling vol humor, spanning en vrolijke muziek.

De Fameuze Fanclub mag voor deze speciale gelegenheid 3x2 tickets weggeven!

Beantwoord de volgende vraag: Robbert van Unnik speelt in deze musical de rol van Lambik. In de Vlaamse voorstellingen wordt die voor de laatste keer gespeeld door Ronald Van Rillaer. In welk jaar vertolkte Ronald voor het eerst de rol van Lambik... eh excuseer... de rol van mijnheer Lambik?

Stuur je antwoord voor 18 oktober naar: voorzitter@fameuzefanclub.nl. De 3 winnaars krijgen bericht van Van Hoorne Entertainment

De première met afterparty vindt plaats in Stadsschouwburg De Maagd in Bergen op Zoom op zaterdag 24 oktober. Aanvang 19:00 uur.

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!