Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Win tickets voor de premiere van De Musical

Gepubliceerd op vrijdag 9 oktober

Op 24 oktober gaat in Bergen op Zoom (NL) de musical De Circusbaron officieel in premiere! Het wordt een avontuurlijke familievoorstelling vol humor, spanning en vrolijke muziek.

De Fameuze Fanclub mag voor deze speciale gelegenheid 3x2 tickets weggeven!

Beantwoord de volgende vraag: Robbert van Unnik speelt in deze musical de rol van Lambik. In de Vlaamse voorstellingen wordt die voor de laatste keer gespeeld door Ronald Van Rillaer. In welk jaar vertolkte Ronald voor het eerst de rol van Lambik... eh excuseer... de rol van mijnheer Lambik?

Stuur je antwoord voor 18 oktober naar: voorzitter@fameuzefanclub.nl. De 3 winnaars krijgen bericht van Van Hoorne Entertainment

De première met afterparty vindt plaats in Stadsschouwburg De Maagd in Bergen op Zoom op zaterdag 24 oktober. Aanvang 19:00 uur.

Nieuws

 • Operatie Siggy

  Op 12 september verschijnt Suske en Wiske 345: ...
  Lees meer...

 • De bruisende braderie

  Vanaf juli zal het Suske en Wiske Kindermuseum ...
  Lees meer...

 • Versus 122

  Na Versus 121, die voor een groot deel in het t...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!