Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Colofon

De website van de fanclub wordt onderhouden door: Sebastiaan van Zoelen.

De site is in 1998 gebouwd en opgezet door Arjen Labee. In 1999 is de site grondig verniewd door Almer Kaasschieter. In 2001 zijn een aantal interactieve delen toegevoegd van de hand van Paul Dekkers. En vanaf juli 2003 beheerd Sebastiaan van Zoelen de site algeheel. In 2008 is er een volledige nieuwe site opgezet met nieuwe onderdelen en een CMS.

Alle afbeeldingen van Suske en Wiske op de site zijn met toestemming geplaatst en staan onder copyright van Standaard Uitgeverij, Antwerpen - België.
Fotomateriaal, afbeeldingen en teksten zijn copyright van De Fameuze Fanclub.
Kopiëren en/of gebruiken van teksten en/of fotomateriaal is alleen toegestaan met toestemming van De Fameuze Fanclub.

De Fameuze Fanclub is de door de Standaard Uitgeverij erkende Suske en Wiske-fanclub. De statuten zijn notarieel vastgelegd en de vereniging is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40220022. Het magazine Versus is geregistreerd bij ISSN onder nummer 1569-1691.

Nieuws

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

 • Stripbeurs Sint-Pauwels

  Op zondag 10 september staat De Fameuze Fanclub...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2017

Fanclubdag 9 april 2017

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 30e Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber maar ook voor het gezin! Ook dit jaar weer in de zaal Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein.

Vanaf februari 2017 plaatsen wij met enige regelmaat nieuwtjes op de website en Facebook.

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!