Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

't Bescheiden Bestuur

Sinds de Algemene Ledenvergadering van De Fameuze Fanclub van oktober 2017 wordt het bestuur gevormd door de onderstaande personen. 
 
NielsNiels van der Made (1974) maakt sinds 2014 deel uit van het bestuur van De Fameuze Fanclub en neemt vanaf 2017 de taak van voorzitter op zich. Hij maakt ook deel uit van de redactie van de Versus. Hij is sinds zijn prille jeugd een fanatieke lezer en verzamelaar van Suske en Wiske-strips. Niels is Nederlander van geboorte, maar woont al jaren in Antwerpen met zijn vrouw Els en hun twee zonen. Als hij niet met zijn neus in de stripboeken zit, is hij manager van een contactcenter. Je kan Niels contacteren via het mailadres voorzitter@fameuzefanclub.nl.
 
 


 

JackOok Jack Nijenhuis (1962) is bestuurslid sinds 2014. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop, voor de webshop en voor de aanwezigheid van De Fameuze Fanclub op beurzen. De liefde voor Suske en Wiske zat er al jong in en zijn verzameling breidt nog steeds uit. Jack heeft een vrouw en twee zonen. In het dagelijks leven beheert hij twee benzinestations. Jack is bereikbaar via het mailadres bestellingen@fameuzefanclub.nl.
 
 

MatthijsMatthijs Nijenhuis (1990) is de jongste van het stel en is sinds 2017 de secretaris van De Fameuze Fanclub. Zijn oom zorgde ervoor dat de Suske en Wiske-verzamelkoorts ook op hem oversloeg. Hij werkt als zorgcoördinator in een zorginstelling en woont samen met zijn vriendin. Als je Matthijs wil contacteren, kan dat via secretariaat@fameuzefanclub.nl.
 
 

ArnoudArnoud Dullemond (1974) versterkt het bestuur van De Fameuze Fanclub sinds 2017 en is penningmeester. Momenteel ligt de verzamelwoede op originele platen en op het oude werk van Vandersteen, maar ook hij is al Suske en Wiske-liefhebber sinds zijn jonge jaren. Arnoud heeft een co-packing/drukkerij in Rotterdam, maar woont in Oude-Tonge met zijn vrouw, dochter en zoon. Via het mailadres penningmeester@fameuzefanclub.nl kan je Arnoud contacteren.
 
 

FrankFrank Koper (1963) is ook in 2017 toegetreden tot het bestuur van De Fameuze Fanclub. Hij ontfermt zich over de website en berichtgeving op de social media. Sinds 1995 verzamelde hij al veel informatie over het Vlaamse stripduo op zijn site Suske en Wiske op het WWW. Als hij niet bezig is met Suske en Wiske werkt Frank bij de Universiteitsbibliotheek Utrecht. Hij woont samen met zijn vrouw en één van zijn twee zoons in de Domstad. Frank is bereikbaar via het adres info@fameuzefanclub.nl
 
 
 
Voor ons magazine Versus wordt het bestuur bijgestaan door een redactie. De redactieleden zijn Peter van der Knoop (hoofdredactie en opmaak), Klaas Rigterink, Niels van der Made en Peer van den Heuvel (eindredactie).

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!