Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

't Bescheiden Bestuur

Het bestuur en de verdeling van hun taken:
 
ERIK GIELEN
FUNCTIE: PENNINGMEESTER (FINANCIEN, BOEKHOUDING, VERZEKERINGEN, ETC.)
POSTBUS 90, 2665 ZH BLEISWIJK
E-MAIL ADRES: info@fameuzefanclub.nl
Erik verzamelt al jaren strips van Vandersteen en in het bijzonder de oudere exemplaren. Met zijn eigen administratie kantoor heeft hij veel ervaring met cijfers, boekhouding, belasting, etc. Kortom een geschikt persoon als penningmeester!
 
PETER VAN DER KNOOP
FUNCTIE: VOORZITTER (DAGELIJKSE GANG VAN ZAKEN, PR, CONTACTEN) EN HOOFDREDACTEUR (DRUKWERK, SPECIALS)
E-MAIL ADRES: voorzitter@fameuzefanclub.nl
Peter is verantwoordelijk voor het drukwerk van onder andere de Versus, kaarten, specials, etc. Peter is een oudgediende en verzorgde eerder al het drukwerk van Versus 40 t/m 52. Sinds 2014 is hij voorzitter van de Fameuze Fanclub.
 
TINA BUNTSMA
FUNCTIE: LEDENBEHEER (ADMINISTRATIE, MAIL, ETC.)
E-MAIL ADRES: secretariaat@fameuzefanclub.nl
Tina Buntsma is vanaf de start bij de fanclub betrokken. Na het vertrek van Els en Sylvan werd ze bestuurslid en vervulde deze taak tot het einde van 2004. Ze bleef al die tijd vrijwilliger en is sinds 2009 weer met veel plezier bestuurslid. Tina is verantwoordelijk voor de ledenadministratie en -beheer en het beantwoorden van de mail en het actief meedraaien op beurzen. Ondanks dat de verzamelwoede wat is getemperd hoopt Tina nog jarenlang haar werkzaamheden te mogen vervullen. Tina's overige hobbies zijn wandelen, tv kijken en reizen.

RICHARD HEIDINGA
FUNCTIE: vrijwilligers+
Richard neemt voor ons de Fanclub-telefoon waar. Hij staat vijf avonden per week telefonisch paraat om vragen te beantwoorden en probleempjes op te lossen.

Nieuws

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

 • Stripbeurs Sint-Pauwels

  Op zondag 10 september staat De Fameuze Fanclub...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2017

Fanclubdag 9 april 2017

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 30e Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber maar ook voor het gezin! Ook dit jaar weer in de zaal Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein.

Vanaf februari 2017 plaatsen wij met enige regelmaat nieuwtjes op de website en Facebook.

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!