Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Fraaie Fanclubdag 2005

Op 10 april werd voor de achttiende maal de Suske en Wiske Fanclubdag gehouden door onze vereniging. Samen met talloze vrijwilligers, standhouders, licentienemers, Studio Vandersteen en natuurlijk alle gekomen bezoekers was de dag wederom geslaagd en erg gezellig! Op onderstaande pagina is een impressie van de dag te vinden met diverse foto's van onze fotograag Johny Loix.

Om 9.00 uur gingen de deuren van NBC De Blokhoeve open om de verkoop van entreebewijzen al op gang te laten komen. Mensen die het ledenbeeldje wilden komen afhalen kwamen van een koude kermis thuis. Net als wij toen we geconfronteerd werden met het bericht van Parastone dat de beelden nog bij de douane stonden. Niets hielp, waardoor we dus zonder ledenbeeldjes zaten.. Met Parastone wordt een passende oplossing gezocht om de verzending zo spoedig mogelijk in orde te maken.

Dat mocht de pret echter in de zaal niet drukken. Er was weer goed uitgepakt dit weekend. De fanclub had veel nieuwe producten bij zich, zoals de canvas-schilderijen, de japanse uitgave, catalogussen, reclame-uitgaven en diverse nieuwe curiosa. Ook de andere standhouders hadden alles op Suske en Wiske-gebied meegenomen, de tafels lagen reikelijk gevuld met de meest uiteenlopende producten. Ook de aankleding was prima in orde met allerlei activiteiten voor de kleinsten onder ons, de catering van NBC en de fraaie tentoonstelling van Paul Vink zijn agenda's en hun toebehoren.

Deze maal was er een bijzondere presentatie. Namelijk de gehele nieuwe Studio Vandersteen! Naast Tom Wilequet, Peter Quirijnen, Walter van Gasse en Eric de Rop waren de nieuwe kopmannen Luc Morjaeu en Peter van Gucht aanwezig. Voorzitter Andries Feenstra stelde ze aan het publiek voor, waarna ze op het balkon vele handtekeningen zetten voor de aanwezige fans. Ook waren Paul Geerts en Jeff Broeckx aanwezig om ook vele handtekeningen te zetten. De fanclub is natuurlijk zeer erkentelijk dat iedereen heeft willen komen en hoopt iedereen volgend jaar weer te mogen begroeten.
Ook was er de presentatie van de tekening voor de promotieposter van Zwolle. Mevrouw Meijerink kwam de tekening (gemaakt door Studio Vandersteen) persoonlijk tonen aan het publiek.

Natuurlijk konden Suske, Wiske en Lambik ook niet ontbreken op onze fanclubdag. De geroutineerde podiumgangers hadden diverse nieuwe liedjes mee, die ze ten gehore brachten op het podium. Door de zaal heen waren ze ook goed te vinden, er liepen altijd wel kinderen achter hun aan op jacht naar een handtekening of een foto!
Veilingmeester Johan Gerlings heeft weer twee mooie veilingen op zijn naam staan. Enkele fraaie topstukken verruilde van eigenaar en bij de kinderveiling gingen vele spullen naar de allerkleinsten.

We hebben totaal meer dan 1200 bezoekers binnen gehad, wat meer is dan vorig jaar. Al met al een geslaagde dag voor iedereen. Uiteraard wil het voltallige bestuur van De Fameuze Fanclub de vaardige vrijwillgers wederom hartelijk bedanken voor hun inzet tijdens het weekend. De ruim dertig mensen hebben er voor gezorgd dat deze fanclubdag perfect is verlopen. Bedankt!

De Fraaie Fanclubdag 2005

Zoals altijd: drukte voor de deur! De kassa draait overuren Voor het eerst: de hernieuwde Studio Vandersteen
Overzicht van de zaal Suske, Wiske en Lambik zingen en swingen Is het geen leuk stel?
Paul Geerts Er was volop keuze!  

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!