Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Fraaie Fanclubdag 2010

Op zondag 28 februari 2010 organiseerde de Fameuze Fanclub alweer de drieëntwintigste fanclubdag van Suske en Wiske in NBC de Blokhoeve te Nieuwegein.

Ter gelegenheid van het 65 jarige jubileum van de striphelden werd het een memorabel spektakel in een winters jasje. Zo was het NBC omgetoverd tot een waar winterparadijs met een prachtige ambiance. Sfeervolle kramen met verlichting, winterse spelletjes, koek en zopie, ijskoude aankleding en veel publek maakte de dag tot een mooi evenement.

Tesamen met alle gasten (Luc Morjaeu, Peter van Gucht, Eric de Rop, Eugeen Goossens, Paul Geerts, Jeff Broeckx en Fons van Dommelen), de optredens van Lambik, Suske en Wiske, de presentatie van Klaas Rigterink en Arjen Labee, de veilingen en de zaal vol verzamelaars, handelaren en stripwinkels, was het een waar spektakel als start van 65 jaar Suske en Wiske.

Onderstaande foto's geven een sfeerimpressie. De foto's zijn gemaakt door oud-bestuurslid en vaardige vrijwilliger Peter Farla.

De Fraaie Fanclubdag 2010

Nieuws

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

 • Heruitgaven korte verhalen

  Vanaf maart zullen de eerste 10 delen verschijn...
  Lees meer...

 • Versus 124

  Christian Verhaeghe tekende speciaal voor de Fa...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!