Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Fraaie Fanclubdag 2010

Op zondag 28 februari 2010 organiseerde de Fameuze Fanclub alweer de drieëntwintigste fanclubdag van Suske en Wiske in NBC de Blokhoeve te Nieuwegein.

Ter gelegenheid van het 65 jarige jubileum van de striphelden werd het een memorabel spektakel in een winters jasje. Zo was het NBC omgetoverd tot een waar winterparadijs met een prachtige ambiance. Sfeervolle kramen met verlichting, winterse spelletjes, koek en zopie, ijskoude aankleding en veel publek maakte de dag tot een mooi evenement.

Tesamen met alle gasten (Luc Morjaeu, Peter van Gucht, Eric de Rop, Eugeen Goossens, Paul Geerts, Jeff Broeckx en Fons van Dommelen), de optredens van Lambik, Suske en Wiske, de presentatie van Klaas Rigterink en Arjen Labee, de veilingen en de zaal vol verzamelaars, handelaren en stripwinkels, was het een waar spektakel als start van 65 jaar Suske en Wiske.

Onderstaande foto's geven een sfeerimpressie. De foto's zijn gemaakt door oud-bestuurslid en vaardige vrijwilliger Peter Farla.

De Fraaie Fanclubdag 2010

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!