Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Fraaie Fanclubdag 2012

De uniek Fanclubdag in het Spoorwegmuseum is ten einde.
Op 17 maart 2012 werd de 25ste Fameuze Fanclubdag georganiseerd in Het Spoorwegmuseum te Utrecht. Temidden van de sfeervolle ambiance van sporen, de Oriënt Express en robuuste stomende krachtpatsers uit vervlogen tijden werd een Suske en Wiske-spektakel neergezet dat zijn weerga niet kende. De fanclubdag was een eerbetoon aan de meest gelezen strip van de lage landen en is de uitbundige viering van het 25-jarige bestaan van De Fameuze Fanclub.

Bekijk onderstaand de sfeerimpressie van de dag.

De Fraaie Fanclubdag 2012

   

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!