Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Leuke Ledendag 2003

De ledendag werd dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door de vereniging. Vaste prik op deze vergadering zijn natuurlijk de tekenaars van onze helden. Dit keer kwam Marc Verhaegen met zijn medewerker Walter van Gasse. Zij zette, onderbroken door een kleine pauze, vele (hand-)tekeningen voor de ongeveer 125 gekomen leden en niet-leden.
De fanclub zelf had groots uitgepakt met een grote stand vol met curiosa, boeken, posters, zeefdrukken en beeldjes.
Ook stripwinkel Dick Bos, Johan Gerlings en Marco Luk hadden een paar tafels met allerlei producten van suske en wiske.

De ledenvergadering stond in het teken van afgelopen jaar, maar er werd ook een blik geworpen in de toekomst: een gedeeltelijk nieuw bestuur, een andere vorm van ledendagen en beurzen en een fantastische uitgave voor komend jaar! Tijdens de vergadering was er ook een officieel moment om afscheid van Peter Farla te nemen. Peter stopte half 2003 met zijn werkzaamheden als bestuurslid voor de fanclub. De vereniging kon dat niet zomaar voorbij laten gaan en zette peter in het zonnetje.
Teruggekeerd na een succesvolle sessie vorig jaar, was de kenniskwis. Opnieuw durfden de kandidaten de vragen te trotseren, gemaakt door Paul Vink en Dennis Herman. De finale was een herhaling van vorig jaar, Tom Metdepenningen ging wederom de strijd aan met Erik Strijbos. Maar deze editie won laatstgenoemde! Erik mocht enkele fanclubuitgaven van voorgaande jaren in ontvangst nemen en natuurlijk de eer van de winnaar van de kenniskwis 2003.
Ook werd het ledenbeeldje voor komend jaar bekend gemaakt. Alweer het vijfde figuurtje uit de reeks is dit jaar een prachtig vormgegeven jerommeke. Het figuurtje komt uit het verhaal De toffe tamboer.

De Leuke Ledendag 2003

Walter van Gasse en Marc Verhaegen De drukbezochte ledenvergadering Peter nam afscheid van het bestuur
En nam de felicitaties van Arjen Labee in ontvangst Zweten bij de kennisquiz De finale was een herhaling van vorig jaar
Het ledenbeeldje voor komend jaar!    

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!