Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Leuke Ledendag 2003

De ledendag werd dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door de vereniging. Vaste prik op deze vergadering zijn natuurlijk de tekenaars van onze helden. Dit keer kwam Marc Verhaegen met zijn medewerker Walter van Gasse. Zij zette, onderbroken door een kleine pauze, vele (hand-)tekeningen voor de ongeveer 125 gekomen leden en niet-leden.
De fanclub zelf had groots uitgepakt met een grote stand vol met curiosa, boeken, posters, zeefdrukken en beeldjes.
Ook stripwinkel Dick Bos, Johan Gerlings en Marco Luk hadden een paar tafels met allerlei producten van suske en wiske.

De ledenvergadering stond in het teken van afgelopen jaar, maar er werd ook een blik geworpen in de toekomst: een gedeeltelijk nieuw bestuur, een andere vorm van ledendagen en beurzen en een fantastische uitgave voor komend jaar! Tijdens de vergadering was er ook een officieel moment om afscheid van Peter Farla te nemen. Peter stopte half 2003 met zijn werkzaamheden als bestuurslid voor de fanclub. De vereniging kon dat niet zomaar voorbij laten gaan en zette peter in het zonnetje.
Teruggekeerd na een succesvolle sessie vorig jaar, was de kenniskwis. Opnieuw durfden de kandidaten de vragen te trotseren, gemaakt door Paul Vink en Dennis Herman. De finale was een herhaling van vorig jaar, Tom Metdepenningen ging wederom de strijd aan met Erik Strijbos. Maar deze editie won laatstgenoemde! Erik mocht enkele fanclubuitgaven van voorgaande jaren in ontvangst nemen en natuurlijk de eer van de winnaar van de kenniskwis 2003.
Ook werd het ledenbeeldje voor komend jaar bekend gemaakt. Alweer het vijfde figuurtje uit de reeks is dit jaar een prachtig vormgegeven jerommeke. Het figuurtje komt uit het verhaal De toffe tamboer.

De Leuke Ledendag 2003

Walter van Gasse en Marc Verhaegen De drukbezochte ledenvergadering Peter nam afscheid van het bestuur
En nam de felicitaties van Arjen Labee in ontvangst Zweten bij de kennisquiz De finale was een herhaling van vorig jaar
Het ledenbeeldje voor komend jaar!    

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!