Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Leuke Ledendag 2012

Zondag 21 oktober stond zaal 't Plein in Udenhout in het teken van de traditiegetrouwe ledendag van De Fameuze Fanclub. Naast het bestuur en de vrijwilligers van de vereniging waren verschillende verzamelaars, leden, handelaren en natuurlijk Luc Morjaeu en Peter van Gucht aanwezig.

Tijdens de ledenvergadering werd afscheid genomen van de bestuursleden Sebastiaan van Zoelen en Marjolein Reijn. Na meer dan 12 jaar betrokken geweest te zijn bij de vereniging is het voor beide tijd geworden om een stapje terug te doen. Per 2013 zal de website worden onderhouden door Erik Strijbos, de Versus zal opgemaakt worden door oudgediende Peter van der Knoop, die naar enige jaren weer terugkeert bij de fanclub.
Tevens werd stil gestaan bij de activiteiten van het afgelopen jaar en voor het komende jaar.

Tot slot werd het ledenbeeldje voor 2013 bekend gemaakt: Vitamitje uit De totootjes.

Onderstaand een fotoimpressie van de dag.
 

De Leuke Ledendag 2012

   

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!