Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Texasrakkers goodies

Lees hier alles over de goodies rondom De Texasrakkers animatiefilm.

Nintendo DS-spel
Foreign Media Games brengt vanaf 17 juni (gelijk met de release van de animatiefilm in de bioscoop) een game op de markt voor de Nintendo DS. Het spel is gebaseerd op "De Texasrakkers" en laat de speler in de huis van Suske en Wiske kruipen en moet het opnemen tegen Jim Parasijt en zijn handlangers. Uiteraard speelt het spel zich af in Texas.
Het Nederlandstalige platformspel is zo opgebouwd dat de speler allerlei actiemomenten meemaakt en diverse puzzels moet oplossen om het avontuur tot een goed einde te brengen.
Kijk hier voor alle info over de game en hier om de game te bestellen met aantrekkelijk ledenvoordeel.

Schoolproducten Lannoo Graphics

Bij de Back-to-school 2009 campagne zijn vanaf juni diverse Suske en Wiske-schoolproducten verkrijgbaar met illustraties uit de film. De volgende items verschijnen: kaftpapier, etiketten, elastomap, ringband 2 ringen, mini ringband 2 ringen en een  brede ringband. Prijzen vanaf 1,95.

Fietsveiligheidsproducten P&A Products

Met diverse reflecterende producten van Suske en Wiske fiets je een stuk veiliger op je fiets! Er verschijnen vanaf augustus onder meer reflecterende stickers, lampen, hesjes, rugtassen, kaarthouders, sleutelhangers en snap wraps. Prijzen vanaf 2,25.

Albumuitgifte bij Colruyt
Een speciale editie van “De texasrakkers” zal in de zomer bij Colruyt te verkrijgen zijn. Het album bevat naast het verhaal een filmposter en een speciale verjaardagskalender. Tevens is het album voorzien van een filmcover. Zodra er meer nieuws is hoort u dat uiteraard via de fanclub.

Kamerdecoratie van Eurosales
Ook aan de decoratie voor op de muur is gedacht. Eurosales brengt zelf te schilderen canvasdoekjes (25 cm x 25 cm) uit, alsmede acht voorgeprinte doekjes, zestien koelkastmagneten en muurdecoratie van foam. Alles is rijkelijk geïllustreerd met de bekende hoofdfiguren uit de film.

Puzzels van Jumbo
Er verschijnen zes verschillende puzzels bij Jumbo. Eentje met 70 stukjes (voor 6+) uitgevoerd als duo-puzzel, vier met 100 stukjes (voor 7+) en eentje met 250 stukjes (voor 8+). Alle puzzels hebben kleurrijke scènes uit de animatiefilm en zijn door de goedpassende stukken met verstevigd karton ideaal voor kinderen! Kijk hier voor meer informatie.

Tassen Jacob Degrève
Er komen verschillende tassen uit met illustraties van de film. De firma Jacob Degrève brengt in totaal zeven tassen uit: twee trolleytassen, twee schooltassen, een rugtas, een zwemtas en een etui. De tassen zijn vervaardigd van nylon.

Chips van Croky
De chipsfabrikant met de bekende papegaai brengt rond de release van de film gepersonaliseerde zakjes chips uit van “De Texasrakkers”. Daarnaast zitten er in elk zakje tattoo’s met figuren en attributen uit de film erop.

Handdoeken en badjas van Santens
Bij Santens verschijnen twee handdoeken (maten 50 x 100 cm en 68 x 140 cm) en een badjas (voor 6-8 jarigen en 8-10 jarigen). De producten hebben een geborduurd design van Schanulleke. Ondermeer verkrijgbaar bij Dreamland en Colruyt. De prijs voor de handdoekken is 9,95 / 14,95, voor de badjas 29,95.


Lunchen met Mepal
Mepal zal gepersonaliseerde drinkbekers, lunchboxen en pop-up drinkflessen uit gaan brengen. De wit met rode items zijn rijkelijk voorzien van illustraties uit de film. Verkrijgbaar via Colruyt en Mavedro in Belgie en zelfstandige detaillisten in de Benelux. Prijzen: drinkbeker / lunchbox 6,99, pop-up drinkfles 8,99.

Kleuren met Bruynzeel
Vanaf mei/juni zijn er vier mooie producten verkrijgbaar van Bruynzeel, geheel in het teken van De Texasrakkers:
- Kleurpotloden 12 stuks in metalen etui, voor de prijs van: 4,95
- Kleurpotloden 18 stuks in vierkant metalen blik, voor de prijs van: 5,95
- Viltstiften 12 stuks in kunststof etui, voor de prijs van: 2,95
- Superpoints (viltstiften met dikke punt) 20 stuks in kartonnen etui, voor de prijs van: 6,95,
De producten zullen o.a. te koop aangeboden worden bij Dreamland en Colruyt vanaf mei/juni.

Nicotoy brengt popje, sleutelhangers en een kussen
De firma Nicotoy brengt drie leuke producten op de markt in het teken van de animatiefilm. Er verschijnt een sleutelhanger, een kussen en een pluche pop van Schanulleke.

Terug naar De Texasrakkers

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!