Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Texasrakkers Nintendo DS

Dit Nintendo DS spel is gebaseerd op de gelijknamige animatie film Suske en Wiske en de Texasrakkers. De game is een 3D platform game, die zowel puzzel als actie elementen bevat. Baan je een weg door de knap ontworpen 3D levels met schurken en moeilijk bereikbare plekken. Gebruik liften, knoppen en andere interactieve elementen om de vijanden te ontlopen en de vooropgestelde doelen en missies te bereiken. Kun jij Jim Parasite verslaan?

Speelbare characters
De speler kan voor elk level kiezen tussen Suske en Wiske. Suske kan heel hard rennen, heel hoog springen en zo op moeilijk bereikbare plaatsen in een level komen. Wiske kan zichzelf klein maken en zo in kleine ruimtes kruipen. Lambik, Jerom, tante Sidonia en Theodore proberen jou tijdens het spelen te helpen, maar pas op voor Jim Parasite (JP) en zijn handlangers.

Gevaren
Naast dat de speler moet oppassen voor de handlangers van JP, zijn er meer gevaren die zich verschuilen in het spel. In de verschillende levels kunnen objecten op de speler terecht komen. Denk hierbij aan rotsblokken, vallende tonnen of kisten. De schuilplaats is als een fort dat volledig is uitgerust met wapentuig en beveiligingen. Deuren kunnen vlak voor of achter de speler dichtvallen, en zodoende de weg versperren. Ook door bewegende platformen en vloeren kan de speler in benarde situaties terecht komen.

Levels
Er zijn vier verschillende levels welke allemaal gebaseerd zijn op locaties uit de film. Elk level bestaat op zijn beurt weer uit vier onderdelen. Het is de taak van de speler om Suske of Wiske veilig van het begin naar het einde van het level te brengen. Wanneer de speler al deze levels doorlopen heeft moet de speler het opnemen tegen JP in het eindbaas level de controle kamer. De speler moet daar JP verslaan door te voorkomen dat de raket met krimppoeder wordt gelanceerd.

Level 1             : Mijn
Level 2             : Dark City
Level 3             : De Trein
Level 4             : JP’s Raket
Eindbaas level : De controle kamer

Er is gekozen voor een multi functionele aanpak. De nadruk binnen de levels veranderd steeds tussen behendigheid (springen, verslaan van vijanden), het oplossen van puzzels (deuren openen, hendels overhalen) en objecten verzamelen (flessen met rangers, sheriff sterren). Al deze elementen komen steeds terug in ieder level.

Items
Gedurende het spel heeft de speler de mogelijkheid om items te gebruiken. Sommige items zijn bedoeld om te verzamelen, andere items zoals sheriff sterren geven de speler extra gezondheid. Het verzamel-element is verder uitgewerkt zodat spelers de levels vaker kunnen spelen en zo de geheimen van het spel kunnen ontdekken. De speler dient flessen met rangers te verzamelen en glazen bollen met vergroot stof om de gevonden rangers te kunnen vergroten. Per level wordt aan de speler duidelijk gemaakt hoeveel items er gevonden kunnen worden, zodat de speler precies weet waar hij of zij aan toe is. Bij het vinden van al deze verzamelobjecten krijgt de speler een beloning in de vorm van een "unlock".

Terug naar De Texasrakkers goodies
 

Nieuws

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

 • Heruitgaven korte verhalen

  Vanaf maart zullen de eerste 10 delen verschijn...
  Lees meer...

 • Versus 124

  Christian Verhaeghe tekende speciaal voor de Fa...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!