Suske en Wiske Fanclubdag 2017
 

Suske en Wiske Fanclubdag 2017

Op 9 april is het weer zover! Dan organiseren wij de 30e Suske en Wiske Fanclubdag. Naast onze hoofdgasten Luc Morjaeu en Peter Van Gucht, signeren Christian Verhaeghe (decortekenaar van Suske en Wiske) en Jeff Broeckx (Junior Suske en Wiske)! Speciaal voor deze dag wordt het levensgrote en verschrikkelijk dure beeld "Lambik met de kat" verhuisd naar Nieuwegein. Zo kunnen we dit prachtige beeld eindelijk live bewonderen! Hierna zal het nooit meer in het openbaar te zien zijn!

Signeerregelement
Elke bezoeker heeft recht op een handtekening in een album per persoon. Er is een beperkt aantal signeertickets verkrijgbaar voor een tekening in een album (dit geldt voor Jeff Broeckx, Eugeen Goossens, Wilbert vd Steen). De tickets worden om 10:30 en om 13:30 verdeeld bij de stand van de Fameuze Fanclub.

Speciale prent
Bij de signeersessie van Luc Morjaeu en Peter Van Gucht ontvangt men weer een GRATIS prent die speciaal voor deze gelegenheid wordt getekend. Ook deze mag gesigneerd worden!

Uitgave originele versie De Charmante Chirurg
Wat bijna niemand weet is dat niet tekenaar Michiel de Jong, maar Wilbert van der Steen de eerste tekenaar van dit verhaal is. Wij brengen deze editie uit in een softcover! Meer informatie in Versus 117

Veiling voor kinderen: van 11.30 tot 12.00 uur
Grote veiling: van 13.00 tot 14.00 uur

Activiteiten voor kinderen
Uiteraard is het hele gezin welkom op onze dag. Speciaal voor de kinderen hebben we vele doe-dingen aan te bieden: speurtocht, speciale veiling voor kinderen, een springkussen, schminken, leeshoek, envelop trekken en win een prijs.

Tijden en locatie
Van 10.00 tot 16.00 uur.
Zaal: Meeting District, Blokhoeve 2a, 3438 LC  Nieuwegein

Kinderen tot 8 jaar mogen GRATIS naar binnen!

Kortingsbon
Print onderstaande bon:

 

Nieuws

 • Een digitale strip voor het goede doel

  Strips lezen voor het goede doel? Het kan! YIEH...
  Lees meer...

 • Gepersonaliseerde albums bij YIEHA

  Vanaf 29 november kunnen via het online strippl...
  Lees meer...

 • Wilbert van der Steen wint Willy Vandersteenprijs 2017

  Op 23 november werd in het provinciaal Suske en...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!