Suske en Wiske Fanclubdag 2017
 

Suske en Wiske Fanclubdag 2017

Op 9 april is het weer zover! Dan organiseren wij de 30e Suske en Wiske Fanclubdag. Naast onze hoofdgasten Luc Morjaeu en Peter Van Gucht, signeren Christian Verhaeghe (decortekenaar van Suske en Wiske) en Jeff Broeckx (Junior Suske en Wiske)! Speciaal voor deze dag wordt het levensgrote en verschrikkelijk dure beeld "Lambik met de kat" verhuisd naar Nieuwegein. Zo kunnen we dit prachtige beeld eindelijk live bewonderen! Hierna zal het nooit meer in het openbaar te zien zijn!

Signeerregelement
Binnenkort meer informatie!

Speciale prent
Bij de signeersessie van Luc Morjaeu en Peter Van Gucht ontvangt men weer een GRATIS prent die speciaal voor deze gelegenheid wordt getekend. Ook deze mag gesigneerd worden!

Uitgave originele versie De Charmante Chirurg
Wat bijna niemand weet is dat niet tekenaar Michiel de Jong, maar Wilbert van der Steen de eerste tekenaar van dit verhaal is. Wij brengen deze editie uit in een softcover! Meer informatie in Versus 117

Veiling voor kinderen: van 11.30 tot 12.00 uur
Grote veiling: van 13.00 tot 14.00 uur

Activiteiten voor kinderen
Uiteraard is het hele gezin welkom op onze dag. Speciaal voor de kinderen hebben we vele doe-dingen aan te bieden: speurtocht, speciale veiling voor kinderen, een springkussen, kleurwedstrijd, schminken, leeshoek, envelop trekken en win een prijs.

Tijden en locatie
Van 10.00 tot 16.00 uur.
Zaal: Meeting District, Blokhoeve 2a, 3438 LC  Nieuwegein

Kinderen tot 8 jaar mogen GRATIS naar binnen!

Nieuws

 • De charmante chirurg

  Van De Charmante Chirurg werden twee versies ge...
  Lees meer...

 • Nieuwe bestuursleden gezocht

  De Fameuze Fanclub heeft nieuwe bestuursleden n...
  Lees meer...

 • Herinnering lidmaatschap 2017

  Beste leden, Inmiddels ligt 2016 alw...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief zal 3-maandelijks verschijnen en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden.

Fanclubdag 2017

Fanclubdag 9 april 2017

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 30e Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber maar ook voor het gezin! Ook dit jaar weer in de zaal Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein.

Vanaf februari 2017 plaatsen wij met enige regelmaat nieuwtjes op de website en Facebook.

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!