Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Ledenactie

Ook een uniek stripboek verdienen?
Werf dan snel nieuwe leden voor De Fameuze Fanclub en ontvang een exclusieve editie van “De stuivende stad” helemaal voor niets! Het unieke en gelimiteerde album is speciaal voor de vereniging gedrukt met een nieuwe omslag en is niet te koop.

Doe mee aan de actie en scoor dat album snel! (op = op)

De actie is alleen geldig voor leden van De Fameuze Fanclub die iemand anders aanbrengen als lid voor minimaal 1 jaar. Kosten voor het lidmaatschap zijn voor het nieuwe lid. Na incassering dan wel zelf het lidmaatschapsgeld overgemaakt (België) te hebben wordt een welkomstpakket verzonden aan het nieuwe lid. Bij incasso na 2-3 maanden en bij zelf overmaken direct. Het exclusieve album voor het wervende lid wordt meegezonden met het welkomstpakket.

Per bestaand lid kunnen maximaal twee nieuwe leden aangemeld worden voor de actie. Bestaande leden mogen niet zelf meerdere malen lid worden.

Het album is mede tot stand gekomen met medewerking van Standaard Uitgeverij en Erven Vandersteen. Op verzoek wordt het album alleen ter beschikking gesteld voor ledenwerving en promotionele activiteiten van de vereniging en niet voor de verkoop.

Nieuws

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

 • Stripbeurs Sint-Pauwels

  Op zondag 10 september staat De Fameuze Fanclub...
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2017

Fanclubdag 9 april 2017

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 30e Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber maar ook voor het gezin! Ook dit jaar weer in de zaal Meeting District, Blokhoeve 2 te Nieuwegein.

Vanaf februari 2017 plaatsen wij met enige regelmaat nieuwtjes op de website en Facebook.

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!