Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Ledenactie

Ook een uniek stripboek verdienen?
Werf dan snel nieuwe leden voor De Fameuze Fanclub en ontvang een exclusieve editie van “De stuivende stad” helemaal voor niets! Het unieke en gelimiteerde album is speciaal voor de vereniging gedrukt met een nieuwe omslag en is niet te koop.

Doe mee aan de actie en scoor dat album snel! (op = op)

De actie is alleen geldig voor leden van De Fameuze Fanclub die iemand anders aanbrengen als lid voor minimaal 1 jaar. Kosten voor het lidmaatschap zijn voor het nieuwe lid. Na incassering dan wel zelf het lidmaatschapsgeld overgemaakt (België) te hebben wordt een welkomstpakket verzonden aan het nieuwe lid. Bij incasso na 2-3 maanden en bij zelf overmaken direct. Het exclusieve album voor het wervende lid wordt meegezonden met het welkomstpakket.

Per bestaand lid kunnen maximaal twee nieuwe leden aangemeld worden voor de actie. Bestaande leden mogen niet zelf meerdere malen lid worden.

Het album is mede tot stand gekomen met medewerking van Standaard Uitgeverij en Erven Vandersteen. Op verzoek wordt het album alleen ter beschikking gesteld voor ledenwerving en promotionele activiteiten van de vereniging en niet voor de verkoop.

Nieuws

 • Suske en Wiske Hommages no. 3

  Op 12 november 2018, kort na het verschijnen va...
  Lees meer...

 • Chronos en Chaos

  Op 5 december, nog net op tijd voor pakjesavond...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje 2018

  Zoals aangekondigd in Versus 123 en op onze Fac...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!