Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Paul Geerts in kleur

In 2005 werd "De keuze van Paul Geerts" gepresenteerd op de stripbeurs van Gent op 27 november 2005. Een uniek portfolio met de mooiste verhalen van Paul Geerts, door de tekenaar zelf samengesteld en vormgegeven in prachtige samenvattende platen. In 2006 volgt een tweede portfolio, nu met de ongekleurde platen uit de eerste serie in kleur en een tekening met alle figuren uit de verhalen. De toepasselijke titel is dit maal "In kleur". Deze uitgave wordt voor het eerst uitgegeven op de fameuze fanclubdag op 9 april 2006 in Nieuwegein.
Hier lees je alles over beide uitgaven!

Paul Geerts in kleur (2006)
Inhoud portfolio:
- 4 ingekleurde platen van de verhalen Angst op de Amsterdam, De rinoramp, De edele elfen en De zeven schaken. Gedrukt op hoogwaardig, kwalitatief papier op A3-formaat en allen gesigneerd door Paul Geerts.
- 1 ingekleurde plaat van alle figuren uit alle opgenomen verhalen in de portfolio van 2005 en 2006. Gedrukt op hoogwaardig, kwalitatief papier op A3-formaat.
- dezelfde plaat ongekleurd. Gedrukt op hoogwaardig, kwalitatief papier op A3-formaat, gesigneerd door Paul Geerts.
- een A3-blad met een geschreven tekst van Paul Geerts zelf en de nummering van de portfolio.

Omslag portfolio
De omslag van de portfolio is hetzelfde als de eerste uitgave; hoogwaardig zwaar karton met een rode kleur. Op de voorkant staan de handtekening van Paul Geerts gedrukt alsmede de titel.

Oplage en prijs
De oplage van dit portfolio is beperkt gebleven tot 250 exemplaren en 26 auteursexemplaren. De prijs voor de portfolio bedraagt 40 euro. Deze uitgave zal exclusief als eerste worden verkocht op de fanclubdag in Nieuwegein bij een speciale stand.

De keuze van Paul Geerts 2005
Inhoud portfolio:
- 6 ingekleurde platen van de verhalen De raap van Rubens, De kleine postruiter, De bonkige baarden, De komieke Coco, De vogels der goden en De parel in de lotusbloem. Gedrukt op hoogwaardig, kwalitatief papier op A3-formaat en allen gesigneerd door Paul Geerts.
- 4 ongekleurde plaat van Angst op de Amsterdam, De rinoramp, De edele elfen en De zeven schaken. Gedrukt op hoogwaardig, kwalitatief papier op A3-formaat en allen gesigneerd door Paul Geerts.

Omslag portfolio

De omslag van de portfolio bestaat uit hoogwaardig zwaar karton met een rode kleur. Op de voorkant staan de titel gedrukt en de handtekening van Paul Geerts. Het binnenwerk is voorzien van een lijst van alle geselecteerde albums.

Oplage en prijs
De oplage van dit portfolio is beperkt gebleven tot 250 exemplaren en 26 auteursexemplaren. De prijs voor de portfolio bedroeg 100 euro. Deze uitgave werd exclusief als verkocht op de ledendag in Udenhout en op de stripbeurs in Gent (beide 27 november 2005).

Paul Geerts in kleur

Angst op de Amsterdam Angst op de Amsterdam 2005 Paul Geerts in kleur
De edele elfen Groepstekening De parel in de Lotusbloem
De rinoramp De 7 schaken Paul Geerts signeert er lustig op los
De tekst van Paul in de uitgave De keuze van Paul Geerts De 7 schaken in kleur
De bonkige baarden De komieke coco De kleine postruiter
De raap van Rubens De vogels der goden  

Nieuws

 • Suske en Wiske in De Telegraaf

  Goed nieuws voor Nederlandse fans van Suske en ...
  Lees meer...

 • Het betoverende boek

  Bij het begin van de Jeugdboekenmaand in Vlaand...
  Lees meer...

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!