Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Paul Geerts in kleur

In 2005 werd "De keuze van Paul Geerts" gepresenteerd op de stripbeurs van Gent op 27 november 2005. Een uniek portfolio met de mooiste verhalen van Paul Geerts, door de tekenaar zelf samengesteld en vormgegeven in prachtige samenvattende platen. In 2006 volgt een tweede portfolio, nu met de ongekleurde platen uit de eerste serie in kleur en een tekening met alle figuren uit de verhalen. De toepasselijke titel is dit maal "In kleur". Deze uitgave wordt voor het eerst uitgegeven op de fameuze fanclubdag op 9 april 2006 in Nieuwegein.
Hier lees je alles over beide uitgaven!

Paul Geerts in kleur (2006)
Inhoud portfolio:
- 4 ingekleurde platen van de verhalen Angst op de Amsterdam, De rinoramp, De edele elfen en De zeven schaken. Gedrukt op hoogwaardig, kwalitatief papier op A3-formaat en allen gesigneerd door Paul Geerts.
- 1 ingekleurde plaat van alle figuren uit alle opgenomen verhalen in de portfolio van 2005 en 2006. Gedrukt op hoogwaardig, kwalitatief papier op A3-formaat.
- dezelfde plaat ongekleurd. Gedrukt op hoogwaardig, kwalitatief papier op A3-formaat, gesigneerd door Paul Geerts.
- een A3-blad met een geschreven tekst van Paul Geerts zelf en de nummering van de portfolio.

Omslag portfolio
De omslag van de portfolio is hetzelfde als de eerste uitgave; hoogwaardig zwaar karton met een rode kleur. Op de voorkant staan de handtekening van Paul Geerts gedrukt alsmede de titel.

Oplage en prijs
De oplage van dit portfolio is beperkt gebleven tot 250 exemplaren en 26 auteursexemplaren. De prijs voor de portfolio bedraagt 40 euro. Deze uitgave zal exclusief als eerste worden verkocht op de fanclubdag in Nieuwegein bij een speciale stand.

De keuze van Paul Geerts 2005
Inhoud portfolio:
- 6 ingekleurde platen van de verhalen De raap van Rubens, De kleine postruiter, De bonkige baarden, De komieke Coco, De vogels der goden en De parel in de lotusbloem. Gedrukt op hoogwaardig, kwalitatief papier op A3-formaat en allen gesigneerd door Paul Geerts.
- 4 ongekleurde plaat van Angst op de Amsterdam, De rinoramp, De edele elfen en De zeven schaken. Gedrukt op hoogwaardig, kwalitatief papier op A3-formaat en allen gesigneerd door Paul Geerts.

Omslag portfolio

De omslag van de portfolio bestaat uit hoogwaardig zwaar karton met een rode kleur. Op de voorkant staan de titel gedrukt en de handtekening van Paul Geerts. Het binnenwerk is voorzien van een lijst van alle geselecteerde albums.

Oplage en prijs
De oplage van dit portfolio is beperkt gebleven tot 250 exemplaren en 26 auteursexemplaren. De prijs voor de portfolio bedroeg 100 euro. Deze uitgave werd exclusief als verkocht op de ledendag in Udenhout en op de stripbeurs in Gent (beide 27 november 2005).

Paul Geerts in kleur

Angst op de Amsterdam Angst op de Amsterdam 2005 Paul Geerts in kleur
De edele elfen Groepstekening De parel in de Lotusbloem
De rinoramp De 7 schaken Paul Geerts signeert er lustig op los
De tekst van Paul in de uitgave De keuze van Paul Geerts De 7 schaken in kleur
De bonkige baarden De komieke coco De kleine postruiter
De raap van Rubens De vogels der goden  

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!