Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Jonge Jaren

Vanaf eind jaren tachtig tot begin jaren negentig presenteerde de fanclub de eerste eigen specials. Een van de eerste uitgave was "De verzamelaar". Een boekwerkje over verzamelingen van de hoofdfiguren, het verzamelen van Suske en Wiske-spullen en merchandising van de helden. De oplage is beperkt gebleven tot 425 exemplaren en werd uitgegeven in 1992.
Een jaar later verscheen een overzichtscatalogus van Suske en Wiske. Iets wat tot dan toe nooit verschenen was. De strip was wel vertegenwoordigd als onderdeel van de stripcatalogus van Hans Matla, maar als apart item had de fanclub de primeur. De uitgave is mede tot stand gekomen met medewerking van Rene Kessels en is lang gebruikt bij verzamelaars als naslagwerk!
Ook werden de eerste promotionele producten van de fanclub uitgebracht. Er is vaak menig uurtje van handarbeid in items als buttons, kaarten, glazen en puzzels gestoken, maar het resultaat mocht er wezen. Tegenwoordig zijn de producten voer voor verzamelaars en liefhebbers!

De Jonge Jaren

De verzamelaar Overzichtscatalogus  

Nieuws

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

 • Heruitgaven korte verhalen

  Vanaf maart zullen de eerste 10 delen verschijn...
  Lees meer...

 • Versus 124

  Christian Verhaeghe tekende speciaal voor de Fa...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!