Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Jonge Jaren

Vanaf eind jaren tachtig tot begin jaren negentig presenteerde de fanclub de eerste eigen specials. Een van de eerste uitgave was "De verzamelaar". Een boekwerkje over verzamelingen van de hoofdfiguren, het verzamelen van Suske en Wiske-spullen en merchandising van de helden. De oplage is beperkt gebleven tot 425 exemplaren en werd uitgegeven in 1992.
Een jaar later verscheen een overzichtscatalogus van Suske en Wiske. Iets wat tot dan toe nooit verschenen was. De strip was wel vertegenwoordigd als onderdeel van de stripcatalogus van Hans Matla, maar als apart item had de fanclub de primeur. De uitgave is mede tot stand gekomen met medewerking van Rene Kessels en is lang gebruikt bij verzamelaars als naslagwerk!
Ook werden de eerste promotionele producten van de fanclub uitgebracht. Er is vaak menig uurtje van handarbeid in items als buttons, kaarten, glazen en puzzels gestoken, maar het resultaat mocht er wezen. Tegenwoordig zijn de producten voer voor verzamelaars en liefhebbers!

De Jonge Jaren

De verzamelaar Overzichtscatalogus  

Nieuws

 • Een digitale strip voor het goede doel

  Strips lezen voor het goede doel? Het kan! YIEH...
  Lees meer...

 • Gepersonaliseerde albums bij YIEHA

  Vanaf 29 november kunnen via het online strippl...
  Lees meer...

 • Wilbert van der Steen wint Willy Vandersteenprijs 2017

  Op 23 november werd in het provinciaal Suske en...
  Lees meer...

Fandag 2018

Fandag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!