Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Olijke Oblongs

Later in de jaren negentig werden de uitgaven steeds professioneler en uitstekend van kwaliteit. Dit kwam mede door de samenwerking met de Standaard Uitgeverij, maar ook door de creativiteit en vindingrijkheid van het bestuur. Zo heeft de fanclub in 1997, 1999, 2001 en 2002 een viertal oblongs laten maken, met daarin steeds een bundeling van stoken van een onderwerp dat in de albums terug te vinden was. De volgende oblongs zijn verschenen: "De verwoede verzamelaar", "De avontuurlijke landen", "De beroemde bijrollen" en "De unieke uitvindingen". De onderwerpen spreken natuurlijk voor zich!
Paul Geerts heeft voor de eerste oblong een speciale voorplaat getekend omdat de vereniging ook vierde dat ze tien jaar bestonden. De oblong sluit af met een strook over verzamelende leden, die ook speciaal door Paul Geerts gemaakt is.
De laatste oblong werd met een speciaal schuifdoosje, ten goede van het 15 jarig bestaan, uitgegeven.

De Olijke Oblongs

De verwoede verzamelaar Avontuurlijke landen De beroemde bijrollen
De unieke uitvindingen    

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!