Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Prima Promotie

In 2002 werd er naast de laatste oblong, een reclame-uitgave van "De kleurenkladder" gepresenteerd op de fanclubdag. Deze uitgave is mede tot stand gekomen met een schilders- en afwerkingsbedrijf uit Badhoevedorp. De omslag werd groen, het binnenwerk ongekleurd en de speciale achterkant voorzien van de informatieve teksten over het bedrijf en De Fameuze Fanclub. Na de fanclubdag is het boek gebruikt voor relaties en ledenwerving.

Tijdens de ledendag van 2004 verscheen in samenwerking met de gemeente Zoetermeer het verhaal "De razende rentmeester". Het speciaal voor de gemeente door Studio Vandersteen gemaakte verhaal, bevatte tevens informatie over de fanclub. Tijdens de ledendag werd het album feestelijk gepresenteerd in het bijzijn van de burgemeester, Suske en Wiske, de tekenaars en vele fans.

Naast de medewerking bij bovenstaande albums heeft De Fameuze Fanclub in vele magazines gestaan met advertenties en interviews. Zo is er diverse malen geadverteerd in uitgaven van het Stripschap en de Stripdagen en het Suske en Wiske Weekblad. Bijzonder is de advertentie en samenwerking van de vereniging bij de speciale uitgave van "De gulden harpoen" voor een woningbouwproject in Enkhuizen.

De Prima Promotie

De kleurenkladder De razende rentmeester De gulden harpoen
De gulden harpoen advertentie    

Nieuws

 • Lambik Plastiek

  Op 13 maart verschijnt Suske en Wiske 347: Lamb...
  Lees meer...

 • Heruitgaven korte verhalen

  Vanaf maart zullen de eerste 10 delen verschijn...
  Lees meer...

 • Versus 124

  Christian Verhaeghe tekende speciaal voor de Fa...
  Lees meer...

Fandag 2019

Fandag zondag 14 april 2019

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer de 32ste Suske en Wiske Fandag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2019 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Lees meer...

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!