Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

De Prima Promotie

In 2002 werd er naast de laatste oblong, een reclame-uitgave van "De kleurenkladder" gepresenteerd op de fanclubdag. Deze uitgave is mede tot stand gekomen met een schilders- en afwerkingsbedrijf uit Badhoevedorp. De omslag werd groen, het binnenwerk ongekleurd en de speciale achterkant voorzien van de informatieve teksten over het bedrijf en De Fameuze Fanclub. Na de fanclubdag is het boek gebruikt voor relaties en ledenwerving.

Tijdens de ledendag van 2004 verscheen in samenwerking met de gemeente Zoetermeer het verhaal "De razende rentmeester". Het speciaal voor de gemeente door Studio Vandersteen gemaakte verhaal, bevatte tevens informatie over de fanclub. Tijdens de ledendag werd het album feestelijk gepresenteerd in het bijzijn van de burgemeester, Suske en Wiske, de tekenaars en vele fans.

Naast de medewerking bij bovenstaande albums heeft De Fameuze Fanclub in vele magazines gestaan met advertenties en interviews. Zo is er diverse malen geadverteerd in uitgaven van het Stripschap en de Stripdagen en het Suske en Wiske Weekblad. Bijzonder is de advertentie en samenwerking van de vereniging bij de speciale uitgave van "De gulden harpoen" voor een woningbouwproject in Enkhuizen.

De Prima Promotie

De kleurenkladder De razende rentmeester De gulden harpoen
De gulden harpoen advertentie    

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!