Suske en Wiske - De Fameuze Fanclub (Erkende Suske en wiske vereniging)
 

Suske en Wiske Dag Enkhuizen 2006

Zondag 22 oktober stond het zuiderzeemuseum in Enkhuizen volledig in het teken van Suske en Wiske. In navolging van de dag in België (Bokrijk) werd hier voor de eerste keer een Suske en Wiske dag gehouden. In het gehele museum (wat bestaat uit een binnen- en een buitengedeelte) waren diverse leuke activiteiten voor kinderen. Zo kon je je eigen strip maken, liedjes zingen of gewoon heerlijk lezen in een prachtig avontuur van Suske en Wiske. Het springkasteel van Suske en Wiske was een populaire attractie bij de kleinste kinderen, terwijl de oudere kinderen een puzeltocht konden maken. Ook signeerde Luc Morjaeu en Peter van Gucht vele albums en konden de nieuwste albums aangekocht worden bij onze stand. Suske, Wiske, Lambik, Jerom en tante Sidonia waren de hele dag aanwezig om handtekeningen te zetten of om op de foto te gaan. De dag werd afgesloten met optredens in het buitenmuseum.

Suske en Wiske Dag Enkhuizen 2006

Luc Morjaeu en Peter van Gucht waren aanwezig Het prachtige buitenmuseum Lambik
Drukte bij Jerom Ook bij Sidonia Suske en Wiske in een kolenschuit
Ze hebben het naar hun zin! Veel keuze bij de fanclub Het springkasteel
Hè, de oud voorzitster was er ook    

Nieuws

 • Rikki komt eraan!

  De aanwezigen op de Algemene Ledenvergadering v...
  Lees meer...

 • Inning en verzending ledenbeeldje

  Het Brabants Stripspektak...
  Lees meer...

 • Versus 119 komt eraan!

  Lambik bereikt bijna het kookpunt van ongeduld....
  Lees meer...

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De nieuwsbrief verschijnt 3-maandelijks en is bedoeld voor leden van de fanclub. De leden die hun email-adres bij de fanclub bekend hebben gemaakt, zijn automatisch ingeschreven. Om er zeker van te zijn dat u de nieuwsbrief ontvangt, kunt u zich hier aanmelden. Om van de allerlaatste nieuwtjes op de hoogte te zijn, volgt u ons best via onze Facebookpagina https://www.facebook.com/fameuzefanclub.

 

Fanclubdag 2018

Fanclubdag 8 april 2018

Op deze dag organiseert de Fameuze Fanclub alweer haar 31ste Suske en Wiske Fanclubdag! Het wordt een waar feest voor de echte liefhebber en voor het hele gezin! Ook in 2018 weer in MeetingDistrict, Blokhoeve 2a in Nieuwegein.

Noteer het in je agenda en hou deze website en onze Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Ledenactie, op=op!

Wees er snel bij...!

"De stuivende stad" is in een exclusief en uniek jasje gestoken, speciaal voor een grandioze ledenactie van de fanclub. Kijk snel hier!