Nieuws

19 juni 2021

De complete collectie

Standaard Uitgeverij is eind mei een crowdfunding actie gestart voor een integrale heruitgave van alle Suske en Wiske albums die tot en met 2020 zijn verschenen in de vierkleurenreeks. 

In De complete collectie worden de albums van nummer 67 t/m 355 gebundeld in 54 verzamelalbums.

 


Preview foto
Naar aanleiding van 75 jaar Suske en Wiske wil Standaard Uitgeverij de volledige collectie beschikbaar maken voor zoveel mogelijk liefhebbers.

Alle albums worden volledig in kleur uitgevoerd en elke bundeling zal voorzien worden van een originele cover.
Op de rugzijde van de albums zal een doorlopende illustratie worden opgenomen. Dat zal niet de afbeelding zijn die op deze pagina te zien is maar een nog te ontwerpen nieuwe tekening. 

De albums worden uitgevoerd op het formaat 24 x 17 cm, iets kleiner dan de oorspronkelijke albums.  

 

Belangstellenden voor De complete collectie kunnen hierop intekenen via de crowdfundingsite nl.ulele.com, waar ook meer informatie over dit project te vinden is. 

 

 

 

Wie intekent op de Verzamelaars-editie krijgt bij de collectie ook een aantal art-prints. Dit zijn hommage-tekeningen die worden gemaakt door tekenaars die zelf niet eerder aan Suske en Wiske hebben meegewerkt. 
Hoeveel van deze art-prints worden gemaakt hangt af van het aantal intekenaars. De bijdrage van Martin Lodewijk (o.a. bekend van Agent 327) is al bevestigd.

Ook Ken Broeders (Apostata) en Merho (De Kiekeboes) doen een duit in het zakje.

 De complete collectie

 

Schets van Ken Broeders - gebaseerd op