Webshop

Hieronder kunt u leuke Suske en Wiske-items bestellen.
Vul de bestellijst en uw gegevens in.

Er wordt een bevestigingsmail verzonden aan de besteller en De Fameuze Fanclub.

 

 

Uw bestelling:*
PrijsAantalTotaal
PIXI Beeldjes
Het Nieuwe PIXI beeldje van Amorasi

Het nieuwe beeldje van Amoras.

Oplage 150 stuks  Met Certificaat prijs van 119,95 geen verzendkosten.

 

Plus nog een gratis cadeautje .

 

€ 119,95
Suske en Wiske. Pixi beeldjes. Complete set + displayi

Complete set van 5 figuurtjes van Suske en Wiske. Gemaakt door de Belgische firma PixiFolies. Als inspiratie voor de afbeeldingen werd gekeken naar een aantal oudere verhalen uit de reeks. In een oplage van 200. Komt met een certificaatje.

De Beeldjes zijn tussen de 6 en 7 cm groot. Bij deze set zit ook een originele mooie display om je de figuurtjes op te zetten. 

OP=OP

€ 345,00
Nieuwe uitgekomen producten 2019
Suske en Wiske Het rinkelende raderwerk kortverhalen nr 7i

Wanneer Suske en Wiske logeren bij Lambik en Jerom ontmoeten ze de jeugdgroep Young. Ze worden meegenomen naar hun clubhuis, een oud kasteel dat gesloopt zal worden. Wiske ontdekt een vreemde klok en wanneer ze de wijzers draait komt er plots een geest tevoorschijn.

€ 6,95
Suske en Wiske De razende rentmeester kortverhalen nr 8i

Lambik koopt op een rommelmarkt een sleutel uit de zestiende eeuw. De sleutel is van Huis te Palenstein, wat ooit bij Zoetermeer lag. 's Nachts krijgt Lambik een droom waar hij een rentmeester ontmoet die Judas Galgenwaard heet. De sleutel is niet van een deur, maar van een schatkist. Lambik wordt wakker en vertrekt meteen naar Zoetermeer.

€ 6,95
Suske en Wiske De guitige gast kortverhalen nr 9i

De Nederlandse horeca wordt geteisterd door mysterieuze verdwijningen van voedsel. Suske denkt dat een vreemd blauw beest er mee te maken heeft, die hij heeft gezien. Niemand gelooft hem en Suske besluit om naar Amsterdam te gaan. Daar ziet hij het blauwe beest opnieuw en gaat er achteraan.

€ 6,95
Suske en Wiske De koppige kluizenaar kortverhalen nr 10i

Tijdens een fietstocht worden Suske en Wiske overvallen door onweer. Ze schuilen in een café in de Antwerpse haven. Daar horen ze van een dronken havenarbeider dat er mensen verdwijnen op het terrein van de oude chemische raffinaderij SenS. De nieuwsgierige Suske en Wiske besluiten om tegen het advies in toch een kijkje te nemen.

€ 6,95
Suske en Wiske - Classics integraal 7i

Bevat de delen: De mottenvanger, Bibbergoud, De bronzen sleutel, Jeromba de Griek

€ 34,95
Luxe uitgaven Suske en Wiske het lekkere labi

Professor Barabas is zijn uitvindingen zat en wil de wetenschap de rug toekeren. Maar dan komt hij via tante Sidonia op het idee om te gaan kokkerellen. Hij fabriceert een revolutionair product dat gebaseerd is op het dna van planten en dieren en maakt hier eetbare wolken van...

 

€ 59,95
Suske en Wiske De kokende kei nr 4 kortverhaleni

Suske en Wiske De kokende kei nr 4 verhaal Troskompas

€ 6,99
Suske en Wiske De treiterende trien nr 5 kortverhaleni

Suske en Wiske De treiterende trien nr 5 verhaal Troskompas

€ 6,99
Suske en Wiske De bloedbroeder nr 6 kortverhaleni

Suske en Wiske De bloedbroeder nr 6 verhaal Troskompas

€ 6,99
Luxe uitgaven Suske en Wiske De wrede wensputi

Lambik blijkt op een dag plots bijzonder veel geluk te hebben. Hij zwemt in het geld en krijgt opnieuw een weelderige haardos, maar hij zwijgt in alle talen over de herkomst van al dat geluk. Tegelijkertijd ondervindt Sidonia net veel ongeluk. Ze verliest al haar geld en wordt doodziek. Suske en Wiske ontdekken echter de bron van het geluk van Lambik, diep verscholen in een afgelegen woud. Een oeroude wensput met een vreselijk geheim. 

€ 59,95
Luxe uitgaven Lambik plastieki

Wanneer onze vrienden een aangespoelde walvis die na het eten van plastic zwerfafval doodziek is redden, besluiten Lambik en professor Barabas een oplossing te vinden voor de plasticsoep in onze oceanen. Maar dat komt ter ore van Polly Ettileen, een plasticfabrikante die er een ongezonde liefde voor het materiaal opna houdt. Zij kaapt de uitvinding van de prof en past deze zodanig aan dat ze er de hele wereldmee in plastic kan veranderen. Gelukkig komen Suske en Wiske achter de snode plannen van Polly en ze zetten alles op alles om haar te stoppen. Wat volgt is een race tegen de klok vol verrassende wendingen. Kunnen onze vrienden plastic Polly stoppen?

€ 59,95
Nieuw beeldje Schanulleke (SW130)i

Het nieuwe Suske en Wiske Parastone beeldje van een blozende Schanulleke.

De hoogte van het beeldje is 12cm.

€ 14,90
Suske en Wiske De venijnige vanger nr 1 verhaal Troskompasi

Suske en Wiske De venijnige vanger nr 1 verhaal Troskompas

€ 6,99
Suske en Wiske krimson Break nr 2 verhaal Troskompasi

Suske en Wiske krimson Break nr 2 verhaal Troskompas

€ 6,99
Suske en Wiske de Pronte professor nr 3 verhaal Troskompasi

Suske en Wiske de Pronte professor nr 3 verhaal Troskompas

€ 6,99
Suske en Wiske Integraal nr 6i

Zesde integraal, met hierin een bundeling van de volgende Suske en Wiske Classics-uitgaven: Het Spaanse spook, De Tartaarse helm, De koddige kater en De schone slaper.

Naast de verhalen heeft deze integraal ook een dossier van 8 pagina's met achtergrondinformatie.

€ 34,95
Nieuw bij de Fameuze Fanclub
Luxe Uitgaven Suske en Wiske Chronos en Chaosi

In dit nieuwste avontuur blijkt op een dag dat bij Sidonia thuis de tijd op hol slaat. De wijzers van haar staande klok draaien supersnel en de tijd zelf gaat ook vlugger vooruit. Bij Lambik blijkt de tijd dan weer stil te staan en Jerom ziet de uren achteruit gaan

€ 59,95
Super de Lux Suske en Wiske Chronos en Chaosi

In dit nieuwste avontuur blijkt op een dag dat bij Sidonia thuis de tijd op hol slaat. De wijzers van haar staande klok draaien supersnel en de tijd zelf gaat ook vlugger vooruit. Bij Lambik blijkt de tijd dan weer stil te staan en Jerom ziet de uren achteruit gaan

€ 99,95
Super de Lux Suske en Wiske Boemerangi

Steven Dupré (tekeningen) en Conz (scenario) situeren hun hommagealbum in een futuristisch alternatief universum waar Theofiel Boemerang als een commerciële Big Brother over de wereld heerst. Enkel onze vrienden Suske, Wiske, Sidonia, Lambik en Jerom zijn in staat om deze booswicht voor eens en voor altijd te stoppen. Maar de oproerpolitie van Theofiel is niet het enige gevaar dat om de hoek loert. Een ware waanzinepidemie waart rond in Boemerang City en iedereen die getroffen wordt door deze ziekte, ziet de werkelijkheid doorspekt met de meest uiteenlopende waanbeelden. In een spannend verhaal boordevol actie en humor beleven onze vrienden een avontuur als nooit tevoren.

€ 99,95
luxe uitgaven Suske en Wiske Boemerangi

Het avontuur speelt zich af in een futuristisch alternatief universum waar Theofiel Boemerang als een commerciële Big brother over de wereld heerst. Enkel onze vrienden Suske, Wiske, Sidonia, Lambik en Jerom zijn in staat om deze booswicht voor eens en voor altijd te stoppen.
Maar de oproerpolitie van Theofiel is niet het enige gevaar dat om de hoek loert. Een ware waanzinepidemie waart rond in Boemerang City en iedereen die getroffen wordt door deze ziekte, ziet de werkelijkheid doorspekt met de meest uiteenlopende waanbeelden. In een spannend verhaal boordevol actie en humor beleven onze vrienden een avontuur als nooit tevoren.

Oplage van 180 genummerde exemplaren op = op luxe uitgaven

 

€ 59,95
Luxe uitgaven Suske en Wiske - De bezeten bezitteri

Luxe uitgave van De bezeten bezitter tgv het 20-jarig bestaan van de gelijknamige striphandel. Uitgevoerd met harde kaft en linnen rug. Inclusief dossier met achtergrondinformatie over De bezeten bezitter. Als bonus zit er een door Luc Morjaeu gesigneerde prent bij.

 

€ 99,95
Fanclub uitgaven
De Charmante Chirurg ( softcover)i

Unieke uitgave van De Charmante Chirurg door Wilbert van der Steen
De Fameuze Fanclub uitgave 9 april 2017

€ 6,50
Luxe uitgaven De blikken blutseri

Luxe uitgave van De blikken blutser is uitgegeven ter gelegenheid van de Suske en Wiske fanclubdag op zondag 10 april 2016

 

€ 49,00
Luxe uitgaven Het Mopperende Maskeri

Luxe editie van Het Mopperende Masker, een van de eerste verhalen die Luc Morjaeu en Peter Van Gucht samen maakten. Oplage 400 exemplaren

€ 49,00
Luxe uitgaven De unieke uitvindingen (oblong in cassette)i

De unieke uitvindingen, een oblong uit 2002, uitgegeven door de Fameuze Fanclub

€ 32,50
Luxe uitgaven De gouden locomotiefi

Luxe edite met gekartonneerde omslag in luxe groen linnen met zilver opdruk. De speciale voorplaat is als vignet op de omslag geplakt. Het album heeft naast het verhaal ook de extra pagina’s en is genummerd op slechts 400 exemplaren.

€ 49,00
Luxe uitgaven Witte zwanen zwarte zwanen (hertekende cover)i

De prachtige heruitgave van Witte zwanen zwarte zwanen. Luxe editie met hardcover omslag. Beperkte oplage van 500 exemplaren.

€ 49,00
De schone slaper (softcover)i

Deze blauwe schone slaper werd uitgegeven ter gelegenheid van de fanclubdag (2000) in Het land van Ooit.

€ 4,95
De gouden locomotief (softcover)i

Samen met Het Spoorwegmuseum is een heruitgave gemaakt van “De gouden locomotief ”. Dit prachtige verhaal over een
stoomlocomotief uit het Wilde Westen is in een speciale softcover opnieuw uitgegeven. Het album is voorzien van acht extra pagina’s over het museum en de totstandkoming van het verhaal. Daarnaast heeft Luc Morjaeu gezorgd voor een fraaie cover in nieuwe stijl.

€ 8,00
Luxe uitgaven De van Zwollem-Trilogiei

Luxe uitgave van De  van Zwollem - Trilogie  is uitgegeven ter gelegenheid van de Suske en Wiske fanclubdag op zondag 17 mei 2009 Oplage 500 stuks

€ 49,00
Luxe uitgaven de Boemerang-Trilogiei

In deze luxe -uitgave met 3 verhalen maken Suske en Wiske in 1959 kennis met Theofiel en Celestien Boemerang. 
Deze trilogie is uitgebracht op de 23ste fanclubdag in 2010 te Nieuwegein en heeft nr:139 vande 500. de tek: is Lambik van Luc Morjaeu. 

 

 

 

 

 

€ 49,00
Luxe uitgaven De feesttrilogiei

De feesttrilogie werd gerealiseerd ter gelegenheid van de drieentwintigste Fameuze Fanclubdag op 27 februari 2011 te Nieuwegein. Deze uitgave verscheen in een beperkte oplage van 400 genummerde exemplaren. en 20 auteurs- en uitgeversexemplaren van a tot en met t.

€ 49,00
luxe uitgaven Sinjeur Stekkepooti

Deze luxe-uitgave van Sinjeur Stekkepoot werd gerealiseerd ter gelegenheid van de 21e Fameuze Fanclubdag op 13 april 2008 en verscheen in een oplage van 500 genummerde exemplaren en 20 auteurs- en uitgeverexemplaren van A tot en met T.

€ 49,00
Luxe Uitgaven Het berenbekllagi

Ter gelegenheid van de Twintigste Fanclubdag dierenpark te Rhenen op 29 April 2007.
20 Auteurs- en uitgeversexemplaren van A tot en met Z
Tijdschrift: TV Ekspres:
Publicatiedatum: april 1998 - maart 1999.
Tijdschrift: Suske en Wiske weekblad.
Publicatiedatum: 13 januari 1999 - 5 mei 1999.

€ 49,00
Luxe uitgaven Juffertje Janboeli

Luxe gekartoneerde Suske en Wiske met linnen rug in een oplage van 500 stuks, die zal gaan verschijnen op 27 februari 2011 tijdens de Suske en Wiske fanclubdag.

Suske en Wiske - Juffertje Janboel
De luxe editie van Juffertje Janboel bevat naast het strip (wat eerder verschenen is in de Troskompas) een aantal pagina's met informatie over de totstandkoming van het verhaal.

Opeens staat er een lege kist achter op de stoep bij Sidonia. Tante Sidonia geeft Wiske een standje omdat die steeds zo slordig is. Tante besluit de kist binnen te halen en daarin als straf al de dingen die Wiske in het rond laat slingeren een week te bewaren. Maar tussen al die rommel zit ook Schanulleke. Wiske is in alle staten. En het wordt nog erger als blijkt dat er iets vreemds aan de hand is met die kist. Want niet alleen zijn de volgende dag alle spullen van Wiske uit de kist verdwenen maar blijken er ook vreemde geluiden uit te komen...

€ 49,00
Luxe boeken
Luxe uitgaven Suske en Wiske SOS Snowbelli

Op een mooie dag vliegt er een gans tegen het keukenraam van Sidonia. Het blijkt haar neef John te zijn, die in een gans is veranderd. Hij smeekt zijn vrienden om met hem mee te gaan naar Alaska, waar hij woont. Het magische boek van zijn lieftallige vrouw Snowbell is namelijk na vele jaren opnieuw actief geworden...

Met linnen rug Oplage 200 stuks

OP=OP

€ 59,95
luxe uitgaven Suske en Wiske Zwarte Zweversi

Bij een zoektocht naar het mytische vierde schip van Columbus komen Suske, Wiske en Lambik in contact met een mysterieus wezen uit de diepte van de oceaan.

Luxe oplage van 200 stuks

€ 59,95
Luxe uitgaven Suske en Wiske Het Monamysteriei

In opdracht van het Louvre onderzoekt professor Barabas het wereldberoemde schilderij van de Mona Lisa. Wanneer hij met zijn Teletransfor het figuur uit het schilderij tot leven wekt, blijkt het om een man te gaan.

Luxe uitgaven met linnen rug

Oplage 200 stuks

€ 59,95
Luxe uitgaven Suske en Wiske De planeetvreteri

Op de albumcover, die op 30 april voor het eerst te zien was, zijn een paar aanpassingen die werden aangebracht voor het eerst goed te zien.
Naast de al eerder opgemerkte nieuwe kapsels van Suske en Wiske kregen zij ook nieuwe kledij aangemeten. Suske draagt een "hoodie" en Wiske heeft een modieuze sjaal om haar nek. Wat bij de jurk van Wiske opvalt is de dubbele rode band, in plaats van de altijd gebruikelijke enkele streep.
De titelfiguren zien er ook iets ouder uit dan voorheen het geval was.
Een in het oog springend detail is het lettertype dat is gebruikt voor de reekstitel. De al sinds 1945 gehanteerde lettering werd vervangen door een nieuw font.

€ 59,95
Luxe uitgaven Suske en Wiske De Planeetvreter ( Middelkerke)i

Ter gelegenheid van Stripfestival Middelkerke 2017 verscheen deze luxe editie van De planeetvreter. 

€ 99,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske Mami Watai

Op een dag wordt er ingebroken in het huis van Sidonia. De kamer van Suske is daarbij op brutale wijze overhoop gehaald. Maar de dief heeft echter ook elders in de buurt toegeslagen waarbij een spoor van gelijkaardige vernielingen achterliet. Wanneer de politie de zaak onderzoekt blijkt al snel dat het hier om een mysterieuze zaak gaat. De dief vermomt zich als luipaardman en is op zoek naar drie beeldjes die lang geleden door een stel archeologen uit het heiligdom van Mami Wata werden gestolen. Die beeldjes zijn de kinderen van Mami Wata. Tot hun grote verbazing vinden ze één van de beeldjes terug in de kamer van Suske. Wanneer die tijdens de klopjacht op de luipaardman levensgevaarlijk gewond raakt lijkt zijn einde onafwendbaar. Maar al gauw wordt duidelijk dat de geest van Mami Wata hem in leven houdt. Ze dwingt onze vrienden haar kinderen terug te brengen naar Afrika, zo niet zal Suske sterven.

€ 59,95
Luxe uitgaven Suske en Wiske Operatie Siggyi

Suske en Wiske ontdekken op zolder een kostbare ring en plaatsen er een foto van op de sociale media. Dit tot grote ergernis van Sidonia voor wie de ring een grote sentimentele waarde heeft. Zij kreeg hem van een aanbidder uit haar jeugd die haar echter voor het altaar liet staan. Een trauma dat Sidonia slecht heeft verteerd. Maar de foto op het net lokt nog een andere, onverwacht gewelddadige reactie uit. De ring schijnt een bijzonder verleden te hebben en daar heeft het toenmalige vriendje van Sidonia alles mee te maken. Wanneer blijkt dat tante echt in gevaar is, trekken Suske en Wiske naar het verleden om daar het geheim te ontrafelen. Een moeilijke opdracht die onze helden in nauwe schoentjes brengt...

€ 59,95
Luxe uitgaven Suske en Wiske Het omgekeerde landi

Wiske is erg jaloers als Suske er een nieuw speelkameraadje opna houdt. Om stoom af te blazen maakt ze een lange wandeling in het bos en daar ontmoet ze een bijzondere vleermuis. Deze stelt haar voor om zelf ook een nieuw vriendje te maken en neemt haar mee naar sprookjesland. Maar daar zijn vreemde dingen aan de hand. Het is er erg somber en de sprookjesfi guren lijken zichzelf niet te zijn. Bovendien blijkt haar nieuwe vriendin, prinses Elisa, twee gezichten te hebben. Ze besluit Wiske voor altijd bij zich te houden. Tot overmaat van ramp raakt Wiske zélf onder de invloed van de vreselijke vloek die over sprookjesland hangt waardoor ze vreemd verandert…

€ 59,95
Reclame uitgaven softcover
Heruitgave Suske en Wiske De Pottenproever (2017)i

Speciale uitgave (softcover) van De Pottenproever, gemaakt in opdracht van de gemeente Olen
Dit album is in 2017 opnieuw uitgegeven
Bevat naast het verhaal 8 informatieve pagina's

€ 7,95
Suske en Wiske De beste 5i

Vanwege 70 jaar Suske en Wiske mochten de fans stemmen op hun favoriete Suske en Wiske avontuur.  

Dit album bevat de volgende 5 verhalen:

 -De Parel in de Lotusbloem (gekozen door leden van de Fameuze Fanclub)
- Het eiland Amoras (gekozen door de Facebook fans)
- De bokkerijders (gekozen door Standaard Uitgeverij)
- De bronzen sleutel (gekozen door de familie Vandersteen)
- De knikkende knoken (gekozen door Studio Vandersteen)

€ 9,95
De bibberende Bosch (Special)i

Naast de reguliere Suske en Wiske uitgave, verschijnt er een speciale Suske en Wiske van De bibberende Bosch. Aan dit Suske en Wiske album zijn acht pagina’s toegevoegd over Jheronimus Bosch, 's-Hertogenbosch en het evenementenjaar Jheronimus Bosch 500. De speciale Suske en Wiske is gerealiseerd met steun van Het Noordbrabants Museum en in een beperkte oplage van 5.000 stuks.

€ 7,95
Witte zwanen zwarte zwanen (2010)i

De prachtige heruitgave van Witte zwanen zwarte zwanen. Softcover-editie.

€ 6,50
De terugkeer van de lepe luisi

Mini-album A6 over de terugkeer van de lepe luis. Kortverhaal van 8 pagina's met 8 pagina`s spelletjes.

€ 3,50
Set Vlaamse Jerom-brood albums CERESi

Set van 2 albums (De Microkomiek en Juffertje Janboel) voor CERES (Vlaamse actie)

€ 12,50
De musical (2016 - Vlaamse editie)i

Suske en Wiske musical in 2016. inclusief stripalbum

€ 9,95
60 jaar Suske en Wiskei

Prachtige bundeling over 60 jaar Suske en Wiske. De omvangrijke geschiedenis van het beroemdste stripduo van de lage landen passeert in het boek. Ook komen fans aan het woord, is een speciale strip te lezen en staan er unieke illustraties in het boek.

€ 4,95
Luxe gelegenheid Uitgaven
Luxe uitgaven Suske en Wiske De primitieve paljasseni

Hardcover uitgave van "De primitieve paljassen" oorspronkelijk gepubliceerd in de Troskompas. Naast het verhaal zijn er verschillende extra pagina's opgenomen. De oplage bedraagt 500 exemplaren.

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske De microkomieki

Hardcover uitgave van "De microkomiek" oorspronkelijk gepubliceerd in de Troskompas. Naast het verhaal zijn er verschillende extra pagina's opgenomen. De oplage bedraagt 500 exemplaren.

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske Krimson breaki

Hardcover uitgave van "Krimson Break". Naast het verhaal zijn er verschillende extra pagina's opgenomen. De oplage bedraagt 500 exemplaren.

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske Het kostbare kader (Kalmthout )i

Luxe uitgave op 400 exemplaren ter gelegenheid van de 15e stripbeurs in Kalmthout in 2012. Met extra informatieve pagina's over de veldrijders van Kalmthout.

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske De botte Botaknol (Kalmthout )i

Luxe op 500 exemplaren ter gelegenheid van 150 jaar arboretum Kalmthout in 2006. Met extra informatieve pagina's over het Arboretum.

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske de Vliegende Klompi

Een speciaal Suske en Wiske verhaal, waarin de vrienden in een vliegende klomp alle toeristische bezienswaardigheden bezoeken in de provincie Noord-Brabant. Dit verhaal werd ooit in 1975 in opdracht van VVV Noord-Brabant gemaakt en is nu opnieuw uitgegeven. Achterin is een katern opgenomen met (actuele) informatie over de bezochte locaties.Dit is de luxe editie, met harde kaft en linnen rug. De oplage bedraagt 500 genummerde exemplaren. Het verscheen ter gelegenheid van het 26ste Brabants Stripspektakel in Valkenswaard op 27 en 28 augustus 2011.

€ 49,00
Luxe Uitgaven Suske en Wiske de Microkomieki

Ter gelegenheid van de 2e Looikes Stripfestival op 22 en 23 September 2007 in Tessenderlo. 20 auteurs - en uitgeversexemplaren van A tot en met T.

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske Het Rinkelende Raderwerki

Speciale hardcover uitgave van Het rinkelende raderwerk, ter gelegenheid van het Brabants Stripspektakel 2007. Het album heeft een harde kaft met rood linnen rug. Achterin zijn extra pagina's opgenomen met tekeningen, schetsen e.d. De oplage bedraagt 500 exemplaren.

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske de Werken van lambiki

Luxe uitgave van het kortverhaal De werken van Lambik, voorgepubliceerd in Tros Kompas. Uitgegeven ter gelegenheid van de tentoonstelling in het Limburgs Museum. Uitgevoerd met harde kaft en linnen rug. Achterin zijn enkele pagina's opgenomen waarop je kan zien hoe het verhaal tot stand is gekomen. Oplage 500 exemplaren.

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske de Angstige Avondtureni

In deze uitgave zijn korte stripjes opgenomen die in 1988 op de zuivelpakken van Albert Heijn werden afgedrukt
Van 24 mei tot en met 13 augustus 1988 organiseerde de Zaanse grootgrutter samen met de stichting Consument en Veiligheid een zuivelactie onder de titel Maken Suske en Wiske de boek onveilig. Op de achterkant van de zuivelpakken van het huismerk stonden gags van Suske en Wiske om ouders en kinderen te waarschuwen voor de gevaren die jonge kinderen bedreigen in en om het huis. In totaal zijn er 40 gags voor deze campagne gemaakt, op de zuivelverpakkingen verschenen echter maar 34 gags.

De nieuwe uitgave van Standaard Uitgeverij, in samenwerking met Stribbel Strips, bevat voor het eerst alle 40 gags.

Met prent

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske de Sinistere Sitei

Deze luxe-uitgave van De Sinistere Site werd door Standaard Uitgeverij gerealiseerd ter gelegenheid van het 21e Brabants stripspektakel in Valkenswaard op 26 en 27 augustus 2006 Deze editie verscheen in een oplage van 500 genummerde exemplaren. De 20 auteurs- en uitgeversexemplaren werden genummerd van A tot en met T.

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske de Treiterende Trieni

Speciale uitgave ter gelegenheid van het Brabants Stripspektakel 2008. Dit kortverhaal werd voorgepubliceerd in Tros Kompas.Met een harde kaft, linnen rug en achterin enkele extra pagina's met tekeningen, schetsen, etc. Oplage 500 genummerde exemplaren.Kijk ook eens naar onze andere kortverhaal-luxes!

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske Fata Morganai

Luxe uitgave van het speciale verhaal Fata Morgana, voor Stripfestival Middelkerke 2009.

€ 49,00
Luxe uitgaven Suske en Wiske de Venijnige Vangeri

Deze luxe-uitgave van De venijniger vanger werd gerealiseerd ter gelegenheid van de stripbeurs in Rijswijk op 1 en 2 maart 2008. Deze uitgave verscheen in een oplage van 500 genummerde exemplaren en 20 auteurs- en uitgeverexemplaren van A tot en met T.

€ 49,00
Suske en Wiske Classics
Suske en Wiske Classics 1: Het Geheim van de Gladiatoren.i

Classics 1: De avonturen van Suske en Wiske zoals Willy Vandersteen ze vandaag zou uitgeven. We bevinden ons in de tijd waar de Romeinen Gallië bezet hielden. Lambik, een oersterke Belg, wordt samen met Suske en Wiske als gevangene naar Rome gebrach.

€ 7,99
Suske en Wiske Classics 2 De duistere diamanti

Classics: de avonturen van Suske en Wiske zoals Willy Vandersteen ze vandaag zou uitgeven. Suske en Wiske vinden een wel erg duister voorwerp: een zwarte diamant. Deze diamant bezit een kwaadaardige kracht...

€ 7,99
Suske en Wiske Classics 3 - De schat van Beerseli

Classics: de avonturen van Suske en Wiske zoals Willy Vandersteen ze vandaag zou uitgeven. Een groene vleermuis zaait paniek tijdens een toneelvoorstelling in het kasteel van Beersel...

€ 7,99
Suske en Wiske Classics 4 - De groene splinteri

Classics: de avonturen van Suske en Wiske zoals Willy Vandersteen ze vandaag zou uitgeven. Op een afgebakend ondergronds terrein wordt door drie gemaskerde wetenschappers gestreden om een stuk meteoriet met kostbaar metaal...

€ 7,99
Parastone beelden
BB05 Lambik als Rambo (Bezeten Bezitter)i

Parastone beeldje van Lambik als Rambo, uitgegeven door De Bezeten Bezitter oplage 750 genummerde exemplaren.

€ 29,95
SW 127 Mini uitgave Suske en Wiskei

SW 127 Mini uitgave van het eerste Parastone beeld SW001 

€ 19,90
SW 124 Jerom De Kleppende Klipperi

Parastone beeldje van Jerom met een kanon, uit het Suske en Wiske avontuur De Kleppende Klipper. Hoogte 17cm.

€ 39,00
BEO Suske en Wiske zittendi

Ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Stripwinkel Beo in Antwerpen is er een remake gemaakt van het Parastone beeldje SW01 Suske en Wiske zittend.

 

€ 19,90
Suske en Wiske div Popjes
Junior Suske en Wiske popje - Wiskei

Leuke knuffel pop van Junior Wiske! Ze is van heerlijk zacht pluche stof gemaakt. Junior Suske en Wiske zijn een jonge variant van de 'grote' Suske en Wiske en hebben een eigen animatieserie op Ketnet.

€ 9,95
Junior Suske en Wiske popje - Suskei

Leuke knuffel pop van Junior Suske! Hij is van heerlijk zacht pluche stof gemaakt. Junior Suske en Wiske zijn een jonge variant van de 'grote' Suske en Wiske en hebben een eigen animatieserie op Ketnet.

€ 9,95
Grote Schanulleke pop 60cmi

Een extra grote knuffel van Schanulleke, het onmisbare popje van Wiske! Deze Schanulleke is heerlijk zacht en heeft een lengte van 60cm...

€ 19,95
Schanulleke Sleutelhangeri

Suske en Wiske Schanulleke sleutelhanger
Gewicht: 25 gr
Uitvoering: Popje uit fleece-stof met sleutelring
Afmetingen: 140 mm x 90 mm x 25 mm

€ 4,95
Andere reeksen
Het spook van Pukema luxe met prenti

Luxe uitgave van het door Luc Morjaeu gemaakte verhaal Het spook van Pukema. Deze strip werd speciaal gerealiseerd ter gelegenheid van 725 jaar Puurs. Luc tekende de figuren (waaronder Lambik die een van de hoofdrollen speelt) in de typische Vandersteen-stijl...

Oplage 150 stuks

 

€ 75,00
Lux J.ROM deel 3 Verblindi

J.ROM en Abaddon worden gearresteerd en belanden in Attica II, een zwaarbewaakte ruimtegevangenis. Met de hulp van Yulls blijft Abaddon de wereld teisteren met aanslagen. J.ROM moet hem stoppen, maar kan hij dat alleen? Pi is verdwenen en Amanda probeert het hoofdkwartier van Force terug op te bouwen na de brutale inval van Yulls en zijn robots.

€ 59,95
Luxe J. ROM, deel 4 Force of Gold Bloedmaani

De laatste uren van 13 februari. Oskar maakt zich klaar om de opdracht uit te voeren die hij van zijn strenge moeder kreeg. Binnenkort verschijnt de bloedmaan aan de hemel, het ultieme teken van de vruchtbaarheid. En dus het meest geschikte moment om voor een nakomeling te zorgen. Oskar start de jacht op zijn uitverkorene: Pi. J.Rom trekt erop uit om haar te bevrijden. Maar hij wordt tot zijn verbazing tegengewerkt door Pi zelf. Ze zorgt ervoor dat J.Rom tegen de grenzen van zijn kunnen stuit. Intussen is commissaris Gently geobsedeerd op zoek naar FORCE. Binnen het corps is hij alle krediet kwijt, maar hij zet zijn strijd koppig verder.

€ 59,95
Lux J.ROM deel 5 Rode sneeuwi

Birdsong is te weten gekomen wat er in J.Roms jeugd is gebeurd. Ze denkt hiermee eindelijk de sleutel in handen te hebben om hem van zijn trauma te verlossen. Maar het plan keert zich tegen haar. Intussen ontwaakt Pi stilaan uit haar verdoving. Ze  kijkt machteloos toe hoe Oskar en zijn moeder haar voorbereiden op de huwelijksnacht. Op zoek naar een uitweg ontrafelt Pi echter een groot geheim. Niets is wat het lijkt.

Oplage 280 stuks op=op

€ 59,95
Super Lux J.ROM deel 5 Rode sneeuwi

Birdsong is te weten gekomen wat er in J.Roms jeugd is gebeurd. Ze denkt hiermee eindelijk de sleutel in handen te hebben om hem van zijn trauma te verlossen. Maar het plan keert zich tegen haar. Intussen ontwaakt Pi stilaan uit haar verdoving. Ze  kijkt machteloos toe hoe Oskar en zijn moeder haar voorbereiden op de huwelijksnacht. Op zoek naar een uitweg ontrafelt Pi echter een groot geheim. Niets is wat het lijkt.

Oplage 130 stuks op=op

€ 120,00
J.ROM gouden Makro uitgavei

limited edition met gouden cover J.ROM dit is een uitgaven van de Makro België nu te koop!

€ 19,95
J.ROM persdossieri

J.ROM persdossier met 8 pagina's achtergrond informatie

€ 2,50
Tijdschrift Straffe Belgeni

Uitgeverij Averbode heeft een educatieve tijdschriftenreeks ontwikkeld: Straffe Belgen. In deze reeks is nu een nummer verschenen geheel gewijd aan Willy Vandersteen. Op een speciale en unieke wijze wordt zijn leven als een verhaal verteld met leuke illustraties (niet door Studio Vandersteen). Achterin is er dan een stukje educatie opgenomen. Het tijdschrift heeft een formaat van 13 x 20 cm en bevat 40 blz.

€ 7,95
Studio Vandersteen Anders bekekeni

Studio Vandersteen Anders bekeken

De catalogus met postkaart kost bij ons EUR 12,50 voor een set!

Oplage catalogus 250 exemplaren

 

 

€ 12,50
Lidmaatschap
Lid worden van de fanclub€ 26,001
Verzendkosten
Totaal

Invoer:

Achternaam *
Voornaam
Lidnummer
Straat en huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Emailadres *
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden. *
Betalen:
Na het versturen van de bestelling word je doorgestuurd naar het betaalscherm waar je via één van de onderstaande methodes kunt betalen:
iDEAL
Credit card
* Verplichte velden